Τα γυαλιά οράσεως είναι τάση… ακόμα κι αν δεν έχεις μυωπία!

Οι celebs μας βάζουν τα γυαλιά στη μόδα… και μπορείς αυτό να το εκλάβεις κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Το ότι η μόδα είναι περίεργη το έχουμε ξαναπεί. Το στιλ δε… ακόμα περισσότερο. Αυτή τη φορά προτείνει τα γυαλιά οράσεως… ακόμα κι αν δεν τα χρειάζεσαι. Έτσι, για να δώσεις μια σοφιστικές πινελιά στην εμφάνισή σου.

Η μόδα εμπνέεται από τα πάντα. Εκμεταλλεύεται τα πάντα… Με αποτέλεσμα εσύ να έχεις περισσότερα “παιχνίδια” για να παίζεις με το στιλ σου!

Η τάση των οπτικών ξεκίνησε εδώ και αρκετούς μήνες με κοκάλινους σκελετούς να κοσμούν τα editorials αλλά και τα πρόσωπα των fashionistas όλες τις ώρες της ημέρας. Φέτος το χειμώνα τα γυαλιά έρχονται και πάλι με ρετρό διάθεση.

Η Jennifer Aniston μάλλον τα χρειάζεται πραγματικά για να διαβάζει το μενού του εστιατορίου που επισκέφτηκε στο Λονδίνο. Η Katy Perry έχει funky διάθεση με μυτερά γυαλιά στο ταξίδι της από το Λος Άντζελες στην Αγγλία. Η Cate Blanchett προτιμάει το μπλε χρώμα και πολύ στρας.

Η Sonia Rykiel προτείνει ολοστρόγγυλο μαύρο κοκάλινο σκελετό. Ο οίκος Paul & Joe φέρνει το φθινόπωρο σε καμηλό τόνους ενώ η Prada δίνει μια άλλη οπτική με vintage άρωμα.

Πως να διαλέξεις το σωστό τύπο οπτικών ανάλογα με το πρόσωπο σου:

– Είναι στη μόδα τα γυαλιά με μυτερές άκρες! Δεν πρέπει να ξεφεύγουν από τη γραμμή των φρυδιών και να καλύπτουν το μέτωπο.

– Το οριζόντιο πλάτος του γυαλιού δεν πρέπει να προεξέχει από το ύψος του αυτιού.

– Στα στρογγυλά πρόσωπά δεν ταιριάζουν οι τετραγωνισμένοι σκελετοί μιας και πλαισιώνουν καλύτερα τα χαρακτηριστικά και δεν τονίζουν τις καμπύλες του προσώπου.

– Τα τετράγωνα πρόσωπα πλαισιώνονται πιο όμορφα με στρογγυλούς σκελετούς ή γεωμετρικά σχήματα.

Διάλεξε εδώ τα γυαλιά που σου αρέσουν! Για περισσότερες επιλογές shopping, κάνε κλικ εδώ.


Read More

And More