Είναι το ποδήλατο το νέο hot αξεσουάρ;

Το ποδήλατο είναι επανάσταση! Κάποτε ήταν τεχνολογική, πριν λίγα χρόνια ήταν οικολογική…και σήμερα είναι στιλιστική!
Οι σχεδιαστές εμπνέονται από το αγαπημένο χόμπι και δημιουργούν χρηστικά κομμάτια για τους αναβάτες χωρίς περιορισμούς σε έμπνευση.

Εσύ; Έχεις ποδήλατο;

Η Jessica Alba στο Παρίσι με φλοράλ φόρεμα και φλατ σανδάλια σε νοικιασμένο δημοτικό ποδήλατο. Σίγουρα η επιλογή φορέματος δεν είναι πολύ έξυπνη. Η Miley Cyrus με τζιν σορτσάκι άσπρο tank top και μαύρη ζακέτα. H Anna Paquin με τζιν σορτσάκι, τοπ με την βρετανική σημαία και φλατ πέδιλο.

Η Katy Perry στην Νέα Υόρκη μάλλον δεν βολεύεται με το μπλε φόρεμα της. H Jessica Biel με αμιγώς αθλητική περιβολή και η Hilary Duff με τζιν βερμούδα, μαύρο τοπ και καπέλο τύπου fedora.

Πως να ισορροπήσεις το στιλ σου πάνω σε δύο ρόδες:

– Πάντα να φοράς γυαλιά ηλίου! Δεν ξέρεις τι μπορεί να πετάξει προς το μέρος σου.

– Οι επιλογές σου σε παπούτσια είναι πολλές. Μπορείς να φορέσεις μπαλαρίνες, αθλητικά ή και σανδάλια αρκεί να δένουν. Εννοείται πως αποφεύγεις κάθε λογής τακούνια.

-Εφοδίασε το ποδήλατό σου με ένα ψάθινο καλάθι μέσα στο οποίο θα βάζεις την τσάντα σου. Η άλλη επιλογή σου είναι ένα backpack αλλά καταλαβαίνεις ότι δεν είναι ακριβώς και η επιτομή της κομψότητας.

-Δεν φοράς φούστα ή φόρεμα. Εάν πρέπει να φορέσει (γιατί το επιβάλει το dress code του event που πηγαίνεις ή της δουλειάς σου) τότε φοράς skorts.

– Προτίμησε σορτσάκια ή βερμούδες ακόμα και ψαράδικα. Εάν ο καιρός επιβάλλει παντελόνι μην φορέσεις κάτι με φαρδύ άνοιγμα αλλά μόνο skinny ή cigarettes. Τα φαρδιά παντελόνια μπλέκονται στην αλυσίδα με κίνδυνο να λερωθούν ή να σκιστούν. Φυσικά υπάρχει η άκομψη αλλά αποτελεσματική λύση της κάλτσας μέσα στην οποία βάζεις το τελείωμα του παντελονιού από την πλευρά που είναι η αλυσίδα… αλλά αυτό απαγορεύεται -δια ροπάλου.

Θέλεις να εξελίξεις το στιλ σου πριν την κυριακάτικη ποδηλατάδα… Δες παρακάτω και κάνε κλικ εδώ για περισσότερες επιλογές.

Read More

And More