Ο Γρηγόρης και τα …μυστικά της επιτυχίας του !

Και τι δεν έχουμε πει και τι δεν έχουμε γράψει πια για αυτή την σπέσιαλ εκπομπή που ετοιμάζει ως γνωστόν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για το Mega απο πέρσι…

Μία εκπομπή σπέσιαλ με την οποία περιμέναμε τον γνωστό παρουσιαστή όλο το χειμώνα να κάνει την επανεμφάνισή του στους δέκτες μας αν και τελικά τσάμπα τον κάναμε τον κόπο, αφού και η εκπομπή αρχικά δεν ετοιμάστηκε έγκαιρα και οι Megaλικοί στην συνέχεια προτίμησαν να την κρατήσουν στο συρτάρι για φέτος .

Ετσι, σύμφωνα με τον νεότερο προγραμματισμό του καναλιού, ο Γρηγόρης και η σπέσιαλ εκπομπή του θα εμφανιστούν πιθανότατα στους δέκτες μας στα μέσα Οκτωβρίου. Ποιος είναι δε ο επικρατέστερος τίτλος της εκπομπής ; “Ο Γρηγόρης μας αποκαλύπτει τα μυστικά της επιτυχίας” !

Βλέπετε, ως γνωστόν , ο Γρηγόρης μέσα απο αυτή την εκπομπή θα μας παρουσιάσει κυρίως ανθρώπους που έχουν πετύχει στον τομέα τους και έχουν γράψει ιστορία ,οι οποίοι και θα μας αποκαλύψουν τα μυστικά της επιτυχίας τους.

Αυτός είναι και ο λόγος που ταξίδεψε και στο εξωτερικό πολλές φορές ,φτάνοτας ακόμα και μέχρι την Αμερική ,όπου και συναντήθηκε με τον Χου Χέφνερ ,ενώ σε αυτό το αφιέρωμα, εννοείται πως θα συμπεριλαμβάνονται και σημαντικές προσωπικότητες της χώρας μας ,όπως είναι ο Νίκος Γκάλης !

Read More

And More