Η Lady Gaga έκλεψε τη “ζωή” μιας νεκρής κοπέλας;

Μία γυναίκα που ονομάζεται Yana Morgana, ισχυρίζεται πως η Lady Gaga έκανε καριέρα λόγω της κόρης της που έφυγε από τη ζωή, Line Morgana.

To 19χρονο κορίτσι αυτοκτόνησε πριν από περίπου δύο χρόνια. Το 2007 όμως είχε γνωρίσει τη Lady Gaga ή όπως την έλεγαν τότε Stefani Germanotta.

Η μητέρα υποστηρίζει πως το σκοτεινό και καταθλιπτικό στιλ της κόρης της είναι αυτό που ενέπνευσε τη Lady Gaga και έγινε αυτό που είναι σήμερα. Τώρα ζητά να προωθηθούν τα τραγούδια που είχε ηχογραφήσει η κόρη της με την εκκεντρική τραγουδίστρια.

”Το κάνω γιατί θέλω να κρατήσω τη μνήμη της ζωντανή. Η Lady Gaga κρατά το πνεύμα της κόρης μου και θέλω επιτέλους να την απελευθερώσω. Κάθε λέξη που χρησιμοποιεί είναι της Lina. Λέει πως έζησε μια δύσκολη και τραγική ζωή, αλλά στην πραγματικότητα είχε όσα όλα ζητούσε. Πήγαινε στο ίδιο λύκειο με τη Nicky Hilton, οι γονείς της ήταν πλούσιοι. Αντίθετα η κόρη μου έζησε μια σκληρή πραγματικότητα και μίλαγε συχνά γι’αυτή”, ισχυρίζεται η μητέρα της.

Το 2008 κι αφού η Line είχε κλείσει τότε ένα χρόνο συνεργασίας με την άγνωστη ακόμη Lady Gaga, η κοπέλα πήδηξε από τη ταράτσα ενός ξενοδοχείου στο Staten Island. Περίπου ένα μήνα μετά, ο κόσμος γνώρισε το φαινόμενο Lady Gaga. Τα ίδια υποστηρίζει και ο πρώην σύντροφος της κοπέλας.

”Είναι ακριβώς το ίδιο στυλ, η ίδια εμφάνιση, τα ίδια ρούχα, η ίδια φωνή. Όταν είδα την Lady Gaga είπα η Lina είναι αυτή; Ήταν πολύ σοκαριστικό. Λες και έβλεπα το φάντασμά της”, δηλώνει.

Δες το video και πες μας αν βλέπεις κάποια ομοιότητα:

Read More

And More