Hot applications! Καυτά παιχνίδια… για πολύ ερωτευμένους!

Στον έρωτα παρανοείς, πιο πέρα από την τρέλα φτάνεις! Όταν ο μικρός φτερωτός διαολάκος σου τρυπήσει το δέρμα, τότε μπορείς να κάνεις τα πάντα για να περάσεις χρόνο με τον αγαπημένο σου. Ακόμα και πράγματα που υπό άλλες συνθήκες θα γέλαγες…

Ανακαλύψαμε νέα παιχνίδια για να μην βαριέσαι στις προσωπικές σου στιγμές με τους αγαπημένους σου… Έτσι, για να δώσεις στη σχέση σου μια πιο fun πινελιά. Ο έρωτας αρέσκεται σε κάτι τέτοια…

Hot & Cold – Steamed Couples Game
Έχει φύγει ταξίδι για το Σαββατοκύριακο ή για κάποιο λόγο δεν γίνεται να βρεθείτε. Τι θα έλεγες για ένα παιχνιδάκι που θα σας φέρει πιο κοντά, τουλάχιστον ψηφιακά;

Το Hot & Cold είναι πολύ σέξι, έξυπνο και εκπαιδευτικό. Πάρε το iphone και φωτογράφησε κάποιο μέρος του σώματός σου. Όποιο εσύ επιθυμείς… Στείλε τη φωτογραφία στον αγαπημένο σου και άφησέ τον να μαντέψει! Άραγε, πόσο καλά σε γνωρίζει; Ζήτησέ του να κάνει και εκείνος το ίδιο!

Η εφαρμογή αυτή που θα βρεις στο itunes store της Apple θα μπορούσε να λέγεται και ανατομία ενός εραστή!


Virtual e-Kiss

Τι άλλο θα δούμε! Ένας Ιάπωνας πολυμήχανος εφευρέτης ισχυρίζεται πως μπορεί να σε φέρει σε επαφή με τον αγαπημένο σου, ακόμη κι αν βρίσκεστε μίλια μακριά. Όχι δεν εφηύρε τον διακτινισμό. Δημιούργησε ένα μαγικό κουτάκι το οποίο και θα σε βοηθήσει να φιλήσεις στο στόμα – και μάλιστα french kissing – τον αγαπημένο σου από απόσταση.

Ποιο είναι το concept; Το κουτάκι έχει ένα ακροφύσιο – σκέψου κάτι σαν καλαμάκι – με το οποίο μπορεί να μεταφέρεται η κίνηση της γλώσσας σου. Αφού λοιπόν βάλεις το καλαμάκι στο στόμα και ξεκινήσεις το virtual kiss, κάθε κίνηση της γλώσσας μεταφέρεται στην άλλη άκρη του καλωδίου και σε ένα παρόμοιο κουτάκι που έχει ο αγαπημένος σου στο στόμα του και το αντίστροφο!

Η αλήθεια είναι πως ακούγεται κάπως περίεργο… Για να μην πω γελοίο. Όμως όταν είσαι ερωτευμένη δεν σκέφτεσαι τίποτα άλλο παρά τον αγαπημένο σου. Άσε που σίγουρα θα γελάσεις… Ο Ιάπωνας εφευρέτης λέει πως το ηλεκτρονικό φιλί χρειάζεται ακόμη χρόνο για να τελειοποιηθεί, όμως είμαστε πιο κοντά στην πραγματοποίησή του. Ok…

Δες το παρακάτω βίντεο για να καταλάβεις τι θα πει e-kiss


Sex Dice Evolved
Πόσο σου αρέσει να παίζεις “βρόμικα” με τον αγαπημένο σου; Σε ιντριγκάρουν τα πιο προσωπικά παιχνίδια μαζί του; Ε, λοιπόν το Sex Dice θα σε βοηθήσει να βάλεις λίγο “αλατοπίπερο” στο… κρεβάτι σου!

“Ρίξε τα ζάρια”! Στην οθόνη του υπολογιστή σου θα εμφανιστεί κάτι σαν κουλοχέρης. Η πρώτη ρόδα σου υποδεικνύει τι να κάνεις στον αγαπημένο σου (μασάζ, φιλιά, αγκαλιές κτλ), η δεύτερη ρόδα θα σου δείξει το σημείο του σώματος και η τρίτη τη διάρκεια!

Μπορείς να επιλέξεις εσύ πόσο… πικάντικες θα είναι οι επιλογές και μέχρι που θέλεις να πας το ερωτικό παιχνίδι!

Sealed With A Kiss
Πρόκειται για μια ελληνική εφαρμογή για τους αφόρητα ερωτευμένους. Γιατί ένα απλό sms δεν είναι ποτέ αρκετό. Οπότε… τι θα έλεγες αν τα μηνύματα που έστελνες στον αγαπημένα σου έφευγαν μόνο με ένα φιλί; Η εφαρμογή αυτή είναι πάρα πολύ απλή. Γράψε το ερωτικό σου μήνυμα, φίλησε την οθόνη και έτσι το μήνυμά σου θα φύγει με ένα γλυκό φιλί για τον αγαπημένο σου. Αναζήτησέ το στο iTunes Shop.

Αυτό είναι το βιντεάκι που ετοίμασε η ελληνική ομάδα Chromospheres για την ρομαντική εφαρμογή της που κέρδισε μια θέση στις εφαρμογές του iphone!

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. η τελευται εφαρμογη ειναι τελεια ειναι για ολα τα κινητα ;;;;;;;;;το τραγουδι στο βιντεακι πως λεγεται αραγε………!!!!!!!

  2. @mary, to tragoudi einai to Kiss Me apo Sixpence None The Richer. oso gia tin efargmogi einai mono gia ta iphone giati einai diathesimo mesw tou iTunes shop pou einai apokleistika gia iphone!

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read More

And More