Έκθεση Erotica Dream Athens! Τι αγόρασαν οι γυναίκες; TLIFE ρεπορτάζ! Δες φωτογραφίες

Δεν γνωρίζω την ψυχή μου ούτε τις ψυχές των άλλων. Γνωρίζω όμως το κορμί μου και τα δικά τους κορμιά. Κι αυτό μου αρκεί!’‘, έχει εξομολογηθεί μία σύγχρονη ”Σταχτοπούτα”… Το TLIFE έζησε και φέτος ερωτικές… στιγμές. Eπισκεφθήκαμε την έκθεση της EROTICA, που γίνεται στην Αθήνα, από τις 20 Μαΐου μέχρι και σήμερα και… Είδαμε, μιλήσαμε, μάθαμε…

Οι γυναίκες φέτος ήταν πολύ περισσότερες σε σύγκριση με άλλες χρονιές. Κάποιες έμπαιναν μέσα αεράτες, ενώ οι πιο ντροπαλές, κινούνταν στο χώρο φορώντας γυαλιά ηλίου…

Είτε συνοδεύονταν είτε όχι, οι προτιμήσεις τους σε παιχνιδάκια ήταν σχεδόν ίδιες. Αγόραζαν κυρίως σέξι, εντυπωσιακά και διαφορετικά -από τα συνηθισμένα- εσώρουχα, που φοριούνται και κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης, χειροπέδες με γούνα, με στρας ή τις κλασσικές, μαστίγια όλων των ειδών -γιατί στις περισσότερες γυναίκες αρέσει να παιδεύουν τους άντρες!

Επιπλέον, ιδιαίτερη ζήτηση είχαν οι στολές… τα εσώρουχα από καραμέλες, τα περίεργα γλυφιτζούρια… τα πανύψηλα παπούτσια – που εκστασιάζουν συνήθως τον αντρικό πληθυσμόκαι τα σπέσιαλ σπρέι και αρώματα σώματος, με φερομόνες που ξυπνούν όλες τις αισθήσεις!

Εκθέτης που βρισκόταν με τα προϊόντα του στον εκθεσιακό χώρο μας είπε: ”Φέτος έρχονται περισσότερες γυναίκες, σε σύγκριση με πέρσι κι αρκετά ζευγάρια. Όλοι τους προτιμούν ν’ αγοράζουν φετίχ, όπως δονητές και στολές. Oι τιμές είναι 40% κάτω. Η κρίση δεν επηρεάζει ποτέ τον έρωτα!”

Ενώ ένας άλλος, ανέφερε: ”Οι άντρες είναι πάντα αρκετοί κυρίως λόγω των χορών… Φέτος όμως, έχουμε και πολλά ζευγάρια. Όλοι τους προτιμούν ν’ αγοράζουν παιχνιδάκια, όπως χειροπέδες και μαστίγια – οι δονητές πάντα έχουν πέραση – καθώς και πολλά εσώρουχα! Και οι μεν και οι δε…”

Επιπλέον, υπήρχε η μεγαλύτερη ποικιλία της Ευρώπης σε dvd, που ξεκινούσαν από 3€ καθώς και ειδικοί χώροι που σου έδιναν πληροφορίες για το πώς θα διοργανώσεις, είτε για εσένα την ίδια είτε για το αγόρι σου, μία σπέσιαλ βραδιά και πραγματικά αισθησιακά πάρτι, με ξεχωριστές καλεσμένες… και πολλές εκπλήξεις, σε προσιτές τιμές!

Ανάμεσα σε όλα τα περίπτερα με τα sex toys, υπήρχαν και κάποια που διαφήμιζαν sites, όπου κάποιος μπορεί να γνωρίσει καλύτερα τον κόσμο της ηδονής, μέσω συζητήσεων και γνωριμιών με έναν άνθρωπο, που μπορεί να γίνει ο μυστηριώδης εραστής του…

Ό,τι γούστα και να έχεις πάντως, εκεί μπορούσες να βρεις τα πάντα! Επιπλέον, πέρα από τα περίπτερα με τα ερωτικά αντικείμενα, υπήρχαν και σκηνές, όπου χορεύτριες και χορευτές προσέφεραν στους παρευρισκομένους εντυπωσιακά κι αισθησιακά show.

Ο Δημήτρης Σειρηνάκης βρισκόταν εκεί με το δικό του περίπτερο, διαφημίζοντας την εφημερίδα και την νέα του ταινία, ”Η φίλη της κόρης μου” μαζί με όλες τις πρωταγωνίστριες της SIRINA!

Από την έκθεση δεν θα μπορούσε φυσικά να λείψει η Ηλέκτρα Γαλανού!

Αν σ’ ενδιαφέρει, για αλλαγή, να δεις ένα παρόμοιο show με γνωστές… πρωταγωνίστριες ή να εμπλουτίσεις τα συρτάρια σου με sex toys μπορείς να επισκεφθείς μέχρι τη μία το βράδυ την έκθεση!

Read More

And More