Το στιλ που… πετάει! Πως ντύνονται οι σταρ στο αεροδρόμιο; Πάρε ιδέες…

Ταξιδεύεις με αεροπλάνο; Τι θα φορέσεις για να είσαι κομψή και άνετη; Δες εδώ πως συνδυάζουν οι celebs τα βασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας τους για να διασφαλίσουν τη στιλιστική τους… ασφάλεια!

Πάρε ιδέες για το πως θα δώσεις ένα διαφορετικό twist στο αγαπημένο σου τζιν, πως θα φορέσεις το σαφάρι τζάκετ και φυσικά ποια είναι τα σωστά-αναπαυτικά παπούτσια κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Η Claudia Schiffer συνδυάζει δύο φλοράλ με πολύ έξυπνο τρόπο. Φοράει πουκάμισο-φόρεμα σε μαύρο με φλοράλ λεπτομέρειες σε μπλε και ροζ ενώ από πάνω δίνει όγκο με ένα φλοράλ φουλάρι από την ίδια χρωματική παλέτα! Τα μαύρα leggings είναι ένα πολύ πρακτικό κομμάτι για το αεροπλάνο που προσφέρει ιδιαίτερη άνεση.
Η Irina Shayak (χωρίς τον Cristiano Ronaldo) πετάει στο LAX φορώντας εντυπωσιακά σανδάλια gladiator, μαύρο κολάν, λευκό τοπ και κοντό δερμάτινο τζάκετ.
Η Kate Moss επιλέγει ανδρόγυνο look για το αεροδρόμιο σε total black. Μας αρέσει το κοφτό παντελόνι συνδυασμένο με μπαλαρίνες αλλά και ο συνδυασμός του μαύρου τοπ με γιλέκο και μπλέιζερ.

Το τζιν δεν απουσιάζει ποτέ από το αεροδρόμιο. Η Anna Hathaway συνδυάζει τα basic κομμάτια της γκαρνταρόμπας της όπως είναι το λευκό φανελάκι, το μαύρο γιλέκο, ένα φουλάρι και φυσικά το τζιν και οι μπαλαρίνες.
H Cameron Diaz, στη ίδια λογική, συνδυάζει το απλό φανελάκι με το τζιν, αλλά δίνει έμφαση με εντυπωσιακά αξεσουάρ όπως είναι οι μπότες και η τσάντα της.
Η Selena Gomez προτιμάει να είναι άνετη και για το λόγο αυτό επιλέγει φόρμες και πάνινα παπούτσια TOMS. Δεν μπορεί όμως να λείπει μια τσάντα statement που στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι η Louis Vuitton σκακιέρα.

Το σαφάρι τζάκετ μπορεί να φορεθεί με πολλούς τρόπους. Τα top models Gisele και Miranda Kerr μας δείχνουν δύο. Η “πρώτη αυτοδημιούργητη Βραζιλιάνα δισεκατομμυριούχος” σύμφωνα με το περιοδικό Forbe, η Gisele το φοράει με λευκό τοπ, γκρι τζιν και μαύρες μπότες!
Η Miranda αντίθετα (συντροφιά με τον Οrlando Bloom) το φοράει με LBB, μαύρο φουλάρι, μπαλαρίνες και ένα καπέλο που θα μπορούσε να λείπει…
Το άλλο top model Natalia Vodianova φτάνει στη Νίκαια με μπεζ σακάκι, πουκάμισο γραφείου, τζιν και κροκό μπαλαρίνες!

Read More

And More