Κ. Μαρτάκης: “Με την Μαρία θα συνεχίσω να χορεύω και μετά το Dancing!”

Μια ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό του “Dancing with the stars” o Κώστας Μαρτάκης μίλησε για τις πρόβες, τα live, την ντάμα του Μαρία Αντιμισάρη και το δημιουργικό άγχος που έχει μέχρι στιγμής…

“Έχω δημιουργικό άγχος. Σκέψου ότι έχουμε τρεις χορογραφίες και φοβάμαι μήπως μπερδέψω τα βήματα. Το ένα είναι βαλς, το άλλο μάμπο και το τριτο freestyle”, ανέφερε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στο πρώτο θέμα.

Στην ερώτηση αν φανταζόταν ότι θα φθάσει στον τελικό, ο Κώστας Μαρτάκης δήλωσε: “Κατ’ αρχάς δεν φανταζόμουν πως μπορώ να χορέψω. Από παλιά σε διάφορες συνεργασίες όταν έλεγα “θέλω να χορέψω λιγάκι” μου έλεγαν “άσ’ το, τραγούδα καλύτερα!”. Οπότε είχα πιστέψει ότι δεν έχω ταλέντο στο χορό… Τώρα έχω αρχίσει να πιστεύω ότι μπορώ να χορέψω”.

Ακόμη, ο γνωστός τραγουδιστής εξομολογήθηκε πως πίστευε ότι στον τελικό θα φθάσουν γυναίκες. “Πραγματικά δεν μπορώ να ερμηνεύσω πως φθάσαμε εμείς οι δυο στον τελικό. Εγώ πίστευα πως ο τελικός θα είναι γυναικεία υπόθεση – μεταξύ της Νάντιας και της Ελεονώρας. Ωστόσο θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που έχει στηρίξει”, σημείωσε.

Τέλος, για τη σχέση του με την ντάμα του Μαρία Αντιμισάρη, ο ίδιος ανέφερε: “Η μαρία δεν θα μου λείψει γιατί έχουμε συμφωνήσει ότι θα κάνουμε μαθήματα όταν τελειώσει το σόου. Με ενδιαφέρει ο χορός γιατί έχει σχέση με την δουλειά μου”.

Read More

And More