Κόκκινο παντελόνι: Το απόλυτο hit της νέας σεζόν που πρέπει να τολμήσεις…

To κόκκινο είναι αναμφισβήτητα το χρώμα του πάθους. Ακόμα κι αν δεν συμφωνείς, έχει λανσαριστεί τόσο πολύ ως το χρώμα της ‘αμαρτίας’, που δύσκολα δεν κάνεις τον συνειρμό στο μυαλό σου.

Αυτήν τη φορά το κόκκινο δεν θα το συστήσουμε ως το χρώμα για glam εμφανίσεις ή ως τη σωστή χρωματική επιλογή σε επίσημο ένδυμα αλλά ως ένα χρώμα που μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ δημιουργώντας μία απόλυτα rock ‘n roll διάθεση.

Δεν ξέρω εάν σου λέει κάτι, αλλά τη δεκαετία του ’80 που το pop rock ήταν στα φόρτε του, πολλοί από τους τότε rockstars το φόρεσαν το κόκκινο δερμάτινο παντελονάκι τους -η μπλούζα ήταν περιττή! Σίγουρα δεν σου προτείνω να το φορέσεις όπως εκείνοι, άλλωστε άλλη η σημερινή εποχή, αλλά συγκράτησε στο μυαλό σου πως το κόκκινο παντελόνι θα είναι κάτι που θα το χρειαστείς από το Φθινόπωρο μέχρι του χρόνου το Καλοκαίρι.

Τρεις είναι οι τάσεις που πρέπει να συγκρατήσεις στο κόκκινο παντελόνι. Τα ψηλόμεσα με τσάκιση στη μέση που φτάνουν μέχρι τον αστράγαλο, τα χαμηλά στη μέση σε skinny ύφος, αλλά και το δερμάτινο κόκκινο παντελόνι.


Aπό αριστερά Gucci, Castelbajac και Michael Kors

Στη φετινή σεζόν συναντάμε πολύ έντονα την επιστροφή στις πιο κλασικές γραμμές – ίσως σε αυτές που έβλεπες να φοράει η μαμά σου και αναρωτιόσουν σε πιο πλανήτη ζει! Τώρα ήρθε η ώρα να δικαιωθεί αφού τα υφασμάτινα – ψηλόμεσα σε ανοιχτή – χυτή γραμμή παντελόνια επιστρέφουν. Φυσικά προσαρμόζονται στις απαιτήσεις της νέας σεζόν και το κόκκινο χρώμα είναι το επικρατέστερο. Ο οίκος Gucci τα επιβάλει δημιουργώντας μια πιο femme fatale διάθεση και ανάλογη θα συναντήσεις και στην συλλογή του Michael Kors, ενώ ο οίκος Castlbajac κάνει την πρόταση του κόκκινου βελούδινου παντελονιού.

ΤΙP: Eάν το επιλέξεις φόρεσέ το με πολύ ψηλά παπούτσια και μπλούζα ή πουκάμισο σε στενή γραμμή ώστε να αναδεικνύει τη σιλουέτα του, μέσα από το παντελόνι.


Από αριστερά Balmain, Paul&Joe και Ιsabel Marant

Πολύ πιο sexy και μοντέρνο το δερμάτινο κόκκινο παντελόνι. Είναι αναμφισβήτητα κάτι που εάν το τολμήσεις θα κερδίσεις τις εντυπώσεις κι όλα τα βλέμματα θα στραφούν επάνω σου. Ο οίκος Balmain το προτείνει από την προηγούμενη κιόλας collection του, ενώ o Isabel Marant το προτείνει με τα ρεβέρ του παντελονιού γυρισμένα. Oι Paul&Joe διαφοροποιήθηκαν κάνοντας το δερμάτινο παντελόνι σε πιο άνετη γραμμή.

TIP: Εάν το επιλέξεις απέφυγε τις υπερβολές και κάνε πιο casual συνδυασμούς σε top και αξεσουάρ ώστε να αποφύγεις τα στιλιστικά σφάλματα και να αναδείξεις το τόσο μοδάτο trend.


Από αριστερά Paul&Joe, Matthew Williamson και Μοschino

To στενό παντελόνι διαφοροποιείται κι αυτό με την σειρά του αφού η γραμμή παραμένει στενή αλλά τα ρεβέρ φτάνουνε μέχρι τον αστράγαλο και το κόψιμο του παντελονιού δεν είναι πιο χαμηλό από τα κόκκαλα της περιφέρειας. Χαρακτηριστικά είναι τα κόκκινα παντελόνια των οίκων Paul&Joe και Moschino. Ενώ ο Matthew Williamson προτείνει ένα πιο trendy casual στιλ με τον καβάλο του παντελονιού να είναι πιο χαμηλό και ριχτό (loose).

TIP: Εάν επιλέξεις το στενό κόκκινο παντελόνι γύρισε μία φορά το ρεβέρ του παντελονιού σου και τόλμησε να το συνδυάσεις με άλλα έντονα χρώματα σε top.

Aπό αριστερά JΒrand, Mother, Current Elliott

Εάν το στιλ σου είναι αρκετά πιο χαλαρό και casual ή για την ηλικία σου, σου φαίνεται υπερβολικό το υφασμάτινο παντελόνι επέλεξε να αγοράσεις τζιν σε κόκκινη μοντέρνα απόχρωση που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη από το πρωί με παπούτσια converse μέχρι αργά το βράδυ με ψηλοτάκουνες γόβες.

Να θυμάσαι το κόκκινο χρώμα είναι πολύ εντυπωσιακό και βγαίνει σε πολλές διαφορετικές αποχρώσεις. Απόφυγε να συνδυάσεις το κόκκινο παντελόνι σου με άλλα κόκκινα αξεσουάρ και top γιατί η κατάληξη του look μάλλον θα είναι αρκετά κιτς.

Μην χάσεις την ευκαιρία να δεις πως φόρεσαν οι αγαπημένες σου celebrities το κόκκινο δερμάτινο παντελόνι κάνοντας κλικ εδώ.

Read More

And More