Ελένη Μενεγάκη : Πότε κάνει μεσημεριανή πρεμιέρα, τι εκπομπή μας ετοιμάζει ;

Ο χρόνος έχει ξεκινήσει να μετρά αντίστροφα για την Ελένη Μενεγάκη… Ο χρόνος έχει αρχίσει να μην είναι… σύμμαχός της, μιας και την πιέζει ασφυκτικά και ακόμα τα πράγματα που θα πρέπει να διευθετηθούν πριν βγει στον αέρα, είναι πολλά.

Ναι, αυτές τις ημέρες η ξανθιά παρουσιάστρια μαζί με τους συνεργάτες της δουλεύουν πυρετωδώς, προκειμένου να τα καταφέρουν και να είναι πανέτοιμοι μέχρι την ημέρα της μεγάλης, μεσημεριανής πρεμιέρας… Με άλλα λόγια; Οι τηλεοπτικές μηχανές δουλεύουν στο φουλ, μιας και σύμφωνα με τις πληροφορίες του “T-Life”, το κανάλι ανακοίνωσε στην Ελένη, πως θα ήθελαν το μεσημεριανό τους να είναι έτοιμο να τραβήξει αυλαία, την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου.

Οπως καταλαβαίνετε τρέχουν όλοι στις εγκαταστάσεις του Alpha για να δημιουργήσουν και να στήσουν όσο το δυνατόν καλύτερα το νέο τηλεοπτικό προιόν, που θέλουν να μας σερβίρουν. Και αν νομίζετε πως ο “Καφές της Ελένης” θα σερβίρεται ακριβώς ίδιος και το μεσημέρι, απατάσθε !

Η εκπομπή σαφέστατα και θα διαμορφωθεί, προκειμένου να τα καταφέρει και να σταθεί στο ύψος των τηλεοπτικών, μεσημεριανών περιστάσεων. Τι εννοώ μ ΄αυτό; Πως σαφέστατα και να μην περιμένετε να δείτε μία εκπομπή στην οποία να ακούτε ζώδια, να στήνονται κατσαρόλες και αμέσως μετά να ακολουθεί η… ρυθμική γυμναστική.

Ναι, μεν ο “Καφές” θα κρατήσει κάποια βασικά χαρακτηριστικά του, όμως, ενότητες όπως οι παραπάνω θα βγουν από την εκπομπή, αφού όπως ίσως φαντάζεστε, δεν θα έχει κανένα ενδιαφέρον να δεις το μεσημέρι μία εκπομπή στην οποία θα μαγειρεύουν και θα γυμνάζονται, όταν θα έχουν προηγηθεί όλα τα υπόλοιπα πρωινάδικα τα οποία θα μας έχουν γυμνάσει και θα μας έχουν… ταίσει πουρνό-πουρνό.

Την ίδια στιγμή φυσικά, μην περιμένετε και η Ελένη Μενεγάκη να βγει στον αέρα και να αρχίσει το… “Κους-Κους” ! Οχι, η οικοδέσποινα του “Καφέ” δεν θα βγει στον αέρα με σκοπό να καλύψει το κενό που άφησε πίσω του το “Κους-Κους” από πλευράς θεματολογίας.

Αποτέλεσμα; Οι της Κάντζας προσπαθούν να στήσουν μία εκπομπή που να είναι χαλαρή και ευδιάθετη όπως είναι ένα πρωινό και συγκεκριμένα το πρωινό της Ελένης και παράλληλα μέσα σε αυτή να εντάξουν και κάποια χαρακτηριστικά κομμάτια από το μεσημεριανό τους, για να μπορέσει αυτό το φορμά να είναι ανταγωνιστικό και να παίζει δυνατά στην ζώνη που βασιλεύει το κουτσομπολιό, η κριτική και όσο να πεις η… ίντριγκα !

Απ ΄ότι έχω καταλάβει εγώ; Προσπαθούν να μεταμορφώσουν την Ελένη σε μία… κουτσομπόλα με το… γάντι, από την στιγμή που τον τίτλο της… μεσημεριανατζούς δεν τον θέλει, αλλά κι από την άλλη, δεν μπορεί να γυρίσει και εντελώς την πλάτη σε αυτόν, λόγω ώρας και συγκεκριμένης τηλεοπτικής ζώνης.

Αλλωστε, όλα μπορεί να τα πει κανείς, με τον κατάλληλο τρόπο. Ετσι, η Ελένη Μενεγάκη αναζητά τον τρόπο εκείνο που θα μπορέσει να ασχοληθεί με τους πάντες και τα πάντα, χωρίς ,όμως, να προκαλεί και να χαλά ισορροπίες.

Οσο δε για το ποιους θα έχει δίπλα της ; Εννοείται πως μαζί της θα βρίσκονται ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ελένη Γελαλή στον ρόλο της αρχισυνταξίας, ενώ οι οντισιόν για την αναζήτηση νέων προσώπων που θα συμπληρώσουν το πάνελ, συνεχίζονται !

Read More

And More