Η Naomi Campbell βαριέται να ανέβει τις σκάλες!

Μπορεί η Naomi Campbell να είναι τόσο κακομαθημένη; Σύμφωνα με την πρώην μάνατζερ της, Carole White, η οποία κατέθεσε μήνυσε εναντίον του γνωστού μοντέλου, σίγουρα μπορεί!

Η White αναφέρει πως η γαζέλα της πασαρέλας έχει προκαλέσει πολλές φορές με την άσχημη συμπεριφορά της, τόσο τους συνεργάτες της, όσο και το περιβάλλον της. Η μάνατζερ της έφθασε σε σημείο να της κάνει μήνυση, όταν έσπασε τη 12χρονη συμφωνία της με γνωστή εταιρεία αρωμάτων, επειδή δεν ήθελε να ανέβει με τις σκάλες.

Η μάντατζερ της αναφέρει πως το γνωστό μοντέλο παράτησε το προωθητικό event, όπου θα παρουσιάζοταν η νέα σειρά αρωμάτων της εταιρείας που συνεργάζεται, επειδή δεν ήθελε να ανέβει στο χώρο της εκδήλωσης με τις σκάλες. Αυτό το γεγονός επιβεβαιώνει και ο ξένος Τύπος, όπου είχε γραφτεί πως το λαμπερό μοντέλο δεν είχε παρουσιαστεί το 2000 στα TV Awards, επειδή είχε χαλάσει το ασανσερ και δεν ήθελε να ανέβει στο δεύτερο όροφο με τα πόδια.

Ακόμη, πληροφορίες θέλουν το μοντέλο να έχει κάνει και χειρότερα, όπως το να επιτεθεί σε συνεργάτη της με ένα μπουκάλι.

Παρόλα αυτά, απέναντι στη μήνυση που έκανε η White, η Naomi Campbell δηλώνει σοκαρισμένη, λέγοντας πως έβλεπε την πρώην μάνατζερ της σαν μητέρα.

Read More

And More