Νέο… φλερτ για την Ελένη Μενεγάκη !

Γεμάτες άγχος και αγωνία είναι αυτές οι ημέρες για την Ελένη Μενεγάκη… Βλέπετε, η μετακίνησή της στην μεσημεριανή ζώνη του Alpha και το “καλησπέρα” που καλείται να μας πει μετά από σχεδόν δύο δεκαετίες στην πρωινή ζώνη της ιδιωτικής τηλεόρασης, την έχουν κάνει να ζει τους ρυθμούς της προετοιμασίας της νέας της εκπομπής, κάτι παραπάνω από έντονα… Το νέο στοίχημα που καλείται να κερδίσει είναι μεγάλο, ενώ – κακά τα ψέματα – είναι και πολλοί εκείνοι που την περιμένουν στην γωνία για το πρώτο… στραβοπάτημα !

Ετσι, προσπαθεί να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα μέχρι την πρεμιέρα της (για τις 3 Οκτωβρίου έχει προγραμματιστεί…) και να χρησιμοποιήσει όσο το δυνατόν πιο έξυπνα την 20ετή, πολύτιμη προίκα που έχει στα χέρια της, γιατί όπως και να το κάνουμε, ο παλιός είναι… αλλιώς και αυτό φαίνεται σε όποια ζώνη κι αν τον βάλεις να δουλέψει, αρκεί να δουλέψει ουσιαστικά, με όρεξη και με πάθος, χωρίς να αφήσει τα πράγματα στην τηλεοπτική τους τύχη ή χωρίς να τα βάλει στον… αυτόματο !

Αυτές τις ημέρες ,λοιπόν, η ωραία Ελένη της Κάντζας, ασχολείται τόσο με τον σχεδιασμό και το στήσιμο της νέας, μεσημεριανής εκπομπής της, όσο και με το ποια άτομα θα την στελεχώσουν. Ετσι, εκτός από τους… παλιούς, Γρηγόρη Γκουντάρα, Ελένη Γελαλή και Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, θα έχει δίπλα της και την δημοσιογράφο Σοφία Χουντάση, ενώ φλερτάρει έντονα και με έναν νέο και άκρως γοητευτικό άνδρα.

Ναι, ένα νέο φλερτ έχει αυτή την εποχή στην ζωή της η Ελένη και αυτό το φλερτ δεν είναι άλλο από τις στενές επαγγελματικές επαφές που έχει αναπτύξει με τον Γιώργο Λαμπαθάκη, προκειμένου να βρουν την χρυσή τομή και να δώσουν τα χέρια.

Ο Γιώργος, τον οποίο όλοι μας γνωρίσαμε μέσα από το “Σπίτι από την αρχή” , όπου και εκτελούσε χρέη… βοηθού της Σίσσυς Φειδά, δέχτηκε πρόταση να συμμετέχει σε αυτό το νέο τηλεοπτικό βήμα της Ελένης, μιας και η εκπομπή υπάρχει πιθανότητα να περιλαμβάνει ενότητα με ανακαινίσεις και επισκευές σπιτιών, κάτι πού είχε και παλιότερα ο “Καφές” της, με πρωταγωνιστή τότε, τον Σπύρο Σούλη.

Λέτε να μας προκύψει το συγκεκριμένο… τηλε-συνοικέσιο ;

Read More

And More