Το …βέτο της ωραίας Ελένης στον Alpha !

Μπορεί η φετινή τηλεοπτική χρονιά να μην έχει ρίξει ακόμα αυλαία, όμως, σε όλα τα κανάλια έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό οι τηλε-σχεδιασμοί για την σεζόν 2010-2011. Εδώ και καιρό τα κανάλια έχουν ξεκινήσει συζητήσεις και επαφές με τα τηλε-αστέρια μας ,προκειμένου να δουν τι και πως θα μας …σερβίρουν απο Σεπτέμβρη.

Ετσι, εξαίρεση του κανόνα δεν αποτελεί ούτε η Ελένη Μενεγάκη ,η οποία έχει αρχίσει κι αυτή εδώ και αρκετό καιρό τις συζητήσεις της με τον Alpha, προκειμένου να δουν τι μπορούν να κάνουν για τον “Καφέ” της. Προκειμένου να δουν πως μπορούν να ανανεώσουν την εκπομπή, προκειμένου να δουν τι μπορεί να αλλάξει, έτσι ώστε το πρωινό τους να …γκαζώσει και πάλι στους πίνακες τηλεθέασης.

Βέβαια, οι συζητήσεις αυτές της παρουσιάστριας με το κανάλι της Κάντζας αναμένεται να πάρουν την τελική τους μορφή και να οριστικοποιηθούν, αμέσως μετά την επιστροφή της Ελένης απο την Χαλκιδική και γενικότερα μόλις πέσουν και φέτος οι τίτλοι του τέλους για το καλοκαίρι.

Ανάμεσα σ ΄αυτά που έχει ζητήσει η Ελένη απο το κανάλι και την παραγωγή της , είναι να ανανεώσει τα πρόσωπα της εκπομπής της μπροστά απο την κάμερα, αλλά και να ενισχύσει και την δημοσιογραφική της ομάδα. Η Ελένη ,όμως, έχει θέσει κι ένα βέτο προς τον σταθμό. Ποιο είναι αυτό το βέτο της Ελένης; Το βέτο της Ελένης ακούει στο όνομα …Νίκος Μουτσινάς.

Ναι, η Ελένη έχει ζητήσει του χρόνου να έχει κάθε μέρα δίπλα της τον Νίκο και αυτό είναι κάτι λέει που δεν το …διαπραγματεύεται. Βλέπετε, η αλήθεια είναι πως η παρουσία του Νίκου δίνει στον “Καφέ” έναν άλλο αέρα ! Εναν αέρα πιο φρέσκο, πιο νεανικό, πιο …τρελό ! Δίνει έναν αέρα, ο οποίος βεβαίως – βεβαίως έρχεται και …σηκώνει και τα νούμερα τηλεθέασης , γεγονός και για το οποίο άλλωστε, όλοι στον μαγικό κόσμο της τι-βίτσας μας κάνουν δύσκολη την ζωή τους.
Και ενώ μέχρι πρότινος αυτή η μόνιμη είσοδος του Νίκου στον “Καφέ με την Ελένη” ήταν δεδομένη γιατί το “Δέστε τους” θα μας το κουνούσε το μαντήλι, αίφνης τα σχέδια άλλαξαν ! Τα σχέδια άλλαξαν γι ΄αυτό και η Ελένη φρόντισε να θέσει το …βέτο της. Γιατί άλλαξαν τα σχέδια;

Γιατί λέει το “Δέστε τους” θα πάει τελικά και του χρόνου. Τραγικό; Εντελώς ! Τι κι αν η εκπομπή δεν βλέπετε; Τι κι αν αγκομαχάει στους πίνακες τηλεθέασης ; Οι υπέυθυνοι του καναλιού αποφάσισαν να την συνεχίσουν ,γιατί λέει …συμφέρει. Εμ , τρεις ολόκληρες ώρες προγράμματος κλείνουν έτσι …άκοπα και αβασάνιστα κάθε μέρα, απλώς με πέντε τύπους να …χαζολογάνε μέσα σε ένα πλατό, γιατί να πάνε γι΄άλλα και να σπαταλήσουν χρήματα απο τον προυπολογισμό τους ;

Οπότε, τίθεται το εξής θέμα … Αν το “Δέστε τους” πάει και του χρόνου ,θα μείνει ή θα φύγει ο Νίκος απ ΄αυτό ; Θα αφήσει την εκπομπή για να ενταχθεί στον “Καφέ με την Ελένη” ή όχι ; Γιατί η αλήθεια είναι, πως δεν γίνεται καθημερινά να βρίσκεται και στον “Καφέ” και στο “Δέστε τους” . Δεν γίνεται να βρίσκεται απο το πρωί μέχρι το απόγευμα στους δέκτες μας.

Αρα; Για να δούμε ποιος θα κερδίσει τον Νίκο ο ε ο ; Η Ελένη που έχει ξεκαθαρίσει την θέση της στο κανάλι και τον θέλει ντε και καλά μαζί της ή το “Δέστε τους” ; Πάντως το “Δέστε τους” δεν βλέπεται που δεν βλέπεται τώρα, αν φύγει και ο Νίκος ; Η αλήθεια είναι πως θα είναι εντελώς για …κλάματα .

Read More

And More