Τι φοράει η Gaga;

Είναι ένα video clip που αποτίει φόρο τιμής στη συνεισφορά της Madonna στη ποπ μουσική. Αυτό φαίνεται τόσο από το τραγούδι που χρησιμοποιεί sample από το La Isla Bonita όσο και από την οπτικοποίηση του τραγουδιού που χρησιμοποιεί στοιχεία από το “Vogue” το “Express Yourself” ή ακόμα και από την Evita.

H ιστορία όμως φτάνει στο θεατή όχι μόνο χάρη στην σκηνοθεσία του Steven Klein αλλά και από τις ενδυματολογικές επιλογές του Nicola Formichetti.

Το εντυπωσιακό καπέλο με τα ενσωματωμένα γυαλιά έρχονται από τον Nazir Machar ενώ η κάπα είναι από τον Alexander McQueen.

Το outfit από δαντέλα είναι του Alexansder McQueen ενώ το “καπέλο” είναι Philip Treacy for Alexander McQueen. Οι στρατιωτικές στολές των χορευτών είναι Emporio Armani.

H λάτεξ στολή καλόγριας είναι από το βρετανικό label εσωρούχων Atsuko Kudo και τα κοσμήματα είναι Pamela Love.

Η Lady Gaga φοράει εσώρουχα Calvin Klein, οι ζαρτιέρες είναι Agent Provocateur και τα μαύρα ψηλοτάκουνα είναι Christian Louboutin. Τα αγόρια φοράνε Calvin Klein ενώ οι … γόβες τους είναι Pleaser.




Η στολή από πλαστικό είναι κατασκευασμένη ειδικά για την Gaga από την εταιρία Jaider Rva James και οι πλατφόρμες είναι Noritaka Tatehana.

To μαύρο γιλέκο είναι Dolce & Gabbana, το παντελόνι είναι Francesco Scognamiglio και τα μαύρα ψηλοτάκουνα είναι Pleaser.

Η πλέον προκλητική ενδυματολογική επιλογή είναι ένα σουτιέν με ενσωματωμένο καλάσνικοφ σχεδιασμένο από τον David Samuel Menkes.

To δερμάτινο μπουφάν είναι Hussein Chalayan, οι πλατφόρμες είναι Noritaka Tatehana και τα γυαλιά ηλίου είναι vintage Versace.

Read More

And More