Σκοτώθηκε η 13χρονη δισέγγονη του Νέλσον Μαντέλα.

Άσχημα παιχνίδια παίζει η μοίρα στον πρώην πρόεδρο της Ν. Αφρικής, Νέλσον Μαντέλα. Μετά τη συναυλία για την επίσημη έναρξη του Μουντιάλ, σκοτώθηκε η 13χρονη δισέγγονή του σε τροχαίο. Το τραγικό συμβάν ανακοινώθηκε από
το γραφείο του κυρίου Μαντέλα και έλεγε τα εξής:

“Η Ζενάνι Μαντέλα, 13 ετών, επέστρεφε με αυτοκίνητο από συναυλία για την έναρξη του Μουντιάλ στο στάδιο Ορλάντο του Γιοχάνεσμπουργκ όταν συνέβη του δυστύχημα. Κανείς άλλος δεν έπαθε τίποτε”, διευκρινίζεται στην ανακοίνωση του Ιδρύματος Μαντέλα. Η Ζενάνι, γιόρτασε τα 13 της χρόνια στις 9 Ιουνίου, ήταν η μεγαλύτερη από τα παιδιά του Ζολέκα Σικαμέλα και ένα από τα εννιά δισέγγονα του Νέλσον Μαντέλα”.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου που προκάλεσε το τροχαίο στο οποίο έχασε τη ζωή της η 13χρονη δισέγγονη του Νέλσον Μαντέλα συνελήφθη και ανακοινώθηκε από την αστυνομία ότι εναντίον του θα απαγγελθούν κατηγορίες για ανθρωποκτονία.

Πριν από λίγες μέρες πέθανε κι ο τενόρος που είχε επιλέξει ο πρώην πρόεδρος για να τραγουδήσει στην έναρξη του μουντιάλ. Φαίνεται πως το Μουντιάλ δεν ξεκινά και με τις καλύτερες συνθήκες φέτος.

Δες το βίντεο:

Read More

And More