Η Σίσσυ Χρηστίδου ξεβάφεται στον αέρα της εκπομπής! Δες το video

Για τη σχέση της με τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαραντίνη, αλλά και τα πλεονεκτήματα που θεωρεί πως έχει η εκπομπή “Πρωινό mou” σε σχέση με το “Πρωινό ΑΝΤ1” μίλησε η Σίσσυ Χρηστίδου στο “Βράδυ” του Πέτρου Κωστόπουλου. H γνωστή παρουσιάστρια, μάλιστα, δεν δίστεσε να ξεβαφτεί στον αέρα.
Μιλώντας αρχικά για το “Πρωινό Ant1” η Σίσσυ παραδέχτηκε ότι περνά πολύ όμορφα και έχει καλή χημεία με τον Χρήστο Φερεντίνο, αλλά δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο πλεονέκτημ της εκπομπής “Πρωινό mou”: “Είναι ζευγάρι. Είναι ένα χαρακτηριστικό τους, πολύ δυνατό για την εκπομπή τους, που εμείς δεν το έχουμε”, είπε και αποκάλυψε: “Δεν θα έκανα εκπομπή με τον άντρα μου”.
Ακόμη, η ίδια αν και μιλάει πολύ συχνά για τον γιο της, είπε ότι δεν θέλει να μιλάει καθόλου ως “γκόμενα”. “Όταν με ρωτάνε συνέχεια για το παιδί μου εγώ τι θα πω; Ναι όλα καλά με το παιδί αλλά εγώ είμαι και γκόμενα;”, ρώτησε χαρακτηριστικά τον Πέτρο Κωστόπουλο.

Η Σίσσυ μάλιστα δέχτηκε την πρόκληση του παρουσιαστή και δεν δίστασε να ξεβαφτεί στον αέρα…

Δες το video του zappit:

Ακόμη, για την κρίση δήλωσε: “Έχουν την αίσθηση πως είμαι βολεμένη. Ζοριζόμαστε πάρα πολύ, όπως μια οικογένεια. Φυσικά όχι με το μεροκάματο, αλλά έχουμε και εμείς τα προβλήματά μας”.
Πώς είναι, όμως η σχέση της με τον Θοδωρή Μαραντίνη;
“Στο σπίτι πλακώνομαι μόνη μου. Αυτός δεν απαντάει και αυτό εμένα με κάνει πιο τρελή. Απαντάει πάρα πολύ ψύχραιμα και πολύ cool αυτό που θέλει και εγώ είμαι έξαλλη μετά… Αφροδισιακό είναι το ότι είναι πάνω στη σκηνή, τέλος. Πάντα με γοήτευε η εξουσία στον άντρα. Μου αρέσει ότι τραγουδάει. Δηλαδή άμα τσακωθούμε θα μου έρθει με μια κιθάρα. Ξέρει ότι αυτό πιάνει πάνω στη Σίσσυ”.
Για τον γιο της Φίλιππο είπε: “Εγώ προσπάθησα τον γιο μου να τον κάνω μαμάκια, με κόπο! Και όσο προσπαθείς, τόσο το παιδί γίνεται πιο ανεξάρτητο. Είναι σαν να λέει “πάρτε την τρελή από πάνω μου τώρα”!”.

Read More

And More