H Angelina Jolie μιλά για τα παιδιά της και αποκαλύπτει σχέδια και για έβδομο!

Είναι μια από τις πιο λαμπερές stars του Hollywood, αν όχι η πιο λαμπερή! Παρόλα αυτά η Angelina Jolie καταφέρνει να ανταπεξέρχεται σε πολλούς και διαφορετικούς ρόλους με την ίδια επιτυχία. Ο σημαντικότερος, όμως, για εκείνη είναι ο ρόλος της μητέρας!

Σε πρόσφατη συνέντευξη, η Angelina Jolie μίλησε για πρώτη φορά για τον χαρακτήρα των παιδιών της ένα προς ένα ενώ αποκάλυψε ότι θα ήθελε να αποκτήσει και άλλα! Τι είπε για το κάθε παιδί της; Ας δούμε…

“Ευτυχώς τα παιδιά μου λατρεύουν τα ταξίδια και αυτό που μου αρέσει είναι ότι μπορούν να κάτσουν σε ένα ξενοδοχείο στο Μανχάταν και να είναι κουλ. Μετά μπορεί να τα πάω στη μέση της Κένιας και να τα αφήσω σε μία σκηνή χωρίς τηλεόραση και χωρίς τίποτα και να είναι πάλι χαρούμενα”.

Για την 3χρονη Βιβιάν
“Είναι τόσο κομψή και εύθραυστη. Θα κόψει λουλούδια από τον κήπο και θα τα βάλει στα μαλλιά της. Της αρέσει να τις βάφουν τα νύχια και συλλέγει γούνινα ζωάκια. Μου φαίνεται πολύ αστείο που πρέπει να αγοράζω συνέχεια ροζ πράγματα και να βλέπω ταινίες με πριγκίπισσες”.
Για τον 3χρονο Νοξ
“Ο Νοξ είναι αρσενικό. Είναι σκληρός. Του αρέσουν οι δεινόσαυροι και τα σπαθιά”.
Για την 5χρονη Σάιλο
“Θέλει να τα δοκιμάζει όλα. Δεν θέλει να μάθει τους κανόνες. Είναι ένας συνδυασμός των δυο μας”.

Για την 6χρονη Ζαχάρα που υιοθέτησε από την Αιθιοπία

“Ξεκίνησε ιππασία. Βρήκε το στοιχείο της”.

Για τον 8χρονο Παξ που υιοθέτησε από το Βιετνάμ

“Είναι υπερβολικά άγριος αλλά έχει πολύ καλή καρδιά. Μπλέκει εύκολα σε μπελάδες!”.
Για τον 10χρονο Μάντοξ, που υιοθέτησε από την Καμπότζη
“Με φροντίζει πραγματικά. Μου κρατάει το χέρι και με ρωτάει: ‘Αισθάνεσαι κουρασμένη; Γι’ αυτό είσαι αναστατωμένη;’. Ναι πραγματικά με φροντίζει”.

Επιπλέον, η Angelina Jolie φωτογραφίθηκε για το αμερικάνικο Marie Claire και αποκάλυψε τα μελλοντικά σχέδιά της για ένα έβδομο παιδί.

“Τίποτα δεν έχει σχεδιαστεί προς το παρόν. Απλώς δεν ξέρουμε! Μπορεί και να καταλήξω έγκυος”. Μιλώντας για τον Brad Pitt είπε: Χτίσαμε μαζί μια οικογένεια. Δεν είναι απλώς η αγάπη της ζωής μου, είναι η οικογένειά μου. Υποθέτω ότι αυτό που έχω μάθει πολλά από τον Brad είναι ότι μπορείς να έχεις την οικογένεια που θες και της οποίας οι προτεραιότητες είναι πιο σημαντικές από τις δικές σου. Είμαι πολύ, πολύ ευγνώμον που έχουμε τόσο αγαπημένη οικογένεια και δεν θα την είχα χωρίς εκείνον!”.

Read More

And More