CHECK THIS OUT! Οι 10 fashion κανόνες για το Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν!

Το μεγάλο ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς πλησιάζει κι εσύ σίγουρα έχεις αρχίσει τις προετοιμασίες για το πως θα κλέψεις τις εντυπώσεις με τις στιλιστικές σου επιλογές. Πριν λοιπόν “κλείσει” μέσα σου το σύνολο με το οποίο θα υποδεχθείς το νέο χρόνο τα κορίτσια της μόδας του TLIFE μοιράζονται μαζί σου όλα όσα ξέρουν και σου δίνουν τους βασικούς κανόνες ντυσίματος για το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν. Ακολούθησέ τους και δεν θα χάσεις…


Marc Jacobs
1. Πρώτος και βασικότερος απαγορευτικός κανόνας είναι ο συνδυασμός κόκκινο -πράσινο- χρυσό! Το ότι αυτήν την εποχή αυτά τα τρία χρώματα είναι παντού δεν σημαίνει πως αποτελούν και στιλιστική πρόταση. Η επιλογή ντύνομαι ασορτί με το δέντρο και το ντεκόρ του σπιτιού δεν είναι σωστή!


Lanvin
2. Το ρούχο που θα επιλέξεις ό,τι και να είναι αυτό πρέπει να είναι σε άψογη κατάσταση. Μία τέτοια βραδιά δεν επιτρέπονται ατέλειες. Φρόντισε λοιπόν εγκαίρως να είναι σιδερωμένο, καθαρό και με άψογη εφαρμογή.


Valentino
3. Επέλεξε να βάλεις πέδιλα ή γόβες τη βραδιά αυτή (άσε τα anlkle boots και τα φλατ) πάντα με περιποιημένα άκρα. Είτε βάλεις καλσόν, είτε όχι πρέπει να είσαι απόλυτα περιποιημένη. Θα νιώθεις κι εσύ καλύτερα.
*Το οπάκ παρ’ όλο που είναι πιο καθημερινό δεν είναι λάθος επιλογή.


Burberrys
4. Δεν κρατάμε ποτέ oversized τσάντα αλλά μόνο μικρά clutch. Επέλεξε είτε με στολίδια είτε φάκελο είτε ακόμη και πλαστικοποιημένα μικρά τσαντάκια που μοιάζουν περισσότερο με παιχνίδια.


Moschino
5. Τα κοσμήματα είναι απαραίτητα σε αυτήν την εμφάνιση. Επέλεξε ανάμεσα σε πέρλες, μεγάλα bangles, chockers που είναι ό, τι πιο μοδάτο. Προσοχή στην ποσότητα. Δεν υπάρχει λόγος ξαφνικά να δείχνεις υπερφορτωμένη!


Lanvin
6. Φόρεσε έξυπνα αξεσουάρ όπως γάντια από βελούδο ή σατέν στο ύψος του αγκώνα. Θα μεταμορφώσουν οποιοδήποτε μονόχρωμο look και θα θυμίζει editorial Lanvin ή Μoschino.


Yves Saint Laurent
7. Aναμφισβήτητα αν κάτι ξέρεις καλά αυτό είναι το δυνατό σημείο στο σώμα σου. Διάλεξε λοιπόν το ρούχο που θα το αναδείξει! Μίνι φόρεμα για υπέροχα πόδια, χαμηλό ντεκολντέ για όμορφο μπούστο κτλ. Τόνισε έξυπνα το σημείο που σου δίνει αυτοπεποίθηση και θα νιώθεις υπέροχα όλη τη βραδιά!


Βalmain
8. Απόφυγε τις υπερβολές. Παγιέτες, λάμψεις, στρας, όγκος μόνο σε μικρές ποσότητες –σε αξεσουάρ ή σε λεπτομέρειες στο ρούχο. Τα total λαμπερά looks πολλές φορές καταλήγουν να είναι καταστροφικά ή ακόμη χειρότερα να είσαι ίδια ντυμένη με την αηδό του προγράμματος!
Αν επιμένεις… θα πρέπει να το κάνεις μόνο αν έχεις επενδύσει σε αυτό. Αν δηλαδή η ποιότητά του είναι τόσο καλή που κοστίζει ακριβά -δυστυχώς- και δεν μοιάζει ψεύτικο.


Versace
9. Eπέλεξε ένα καλό παλτό, γούνα ή καμπαρντίνα για την περίσταση. Παρ’ όλα αυτά όσο εντυπωσιακό κι αν είναι το πανοφώρι σου δεν αρκεί. Φρόντισε να είναι το ρούχο σου αυτό που θα κλέψει τα βλέμματα.

10. Είναι ευκαιρία να πιάσεις τα μαλλιά σoυ ένα γιορτινό σινιόν και να τα στολίσεις με στέκες, με μικρό βέλο ή με ένα vintage στεκάκι αν η εμφάνιση είναι πιο ρετρό. Αν το επιλέξεις μην κάνεις υπερβολές στο μακιγιάζ. Θυμήσου το άρωμά σου και να χαμογελάς. Η ομορφιά είναι θέμα διάθεσης πάντα. Και φυσικά, μην ξεχνάς τη σωστή στάση του σώματός σου… Δείχνει καλύτερα οτιδήποτε κι αν φορέσεις.

Bασικός Κανόνας! Αν είσαι καλεσμένη σε πάρτυ με μπουφέ μην το παρακάνεις με το φαγητό αφού μπορεί να φουσκώσεις και το ρούχο σου να σταματήσει να σε κολακεύει!

Και …μην γεμίσεις το πιάτο σου πάνω από μία φορά. Δεν είναι chic!

Read More

And More