Ε.Μελέτη: “Αν χωρίσω δεν πρόκειται να δώσω συνέντευξη Τύπου”

Η Ελεονώρα Μελέτη ποζάρει στο φακό χαμογελαστή και χαρούμενη λίγο πριν από την πρεμιέρα της ταινίας κινουμένων σχεδίων στην οποία δάνεισε την φωνή της. Τα επαγγελματικά της πηγαίνουν πολύ καλά αφου ανανέώσε και το συμβόλαιό της με τον τηλεοπτικό σταθμό Star για άλλα δύο χρόνια.

Η ίδια αποκαλύπτει πως μείωσε οικειοθελώς την αμοιβή της έπειτα από προτροπή του σταθμού όπως έκαναν κι άλλα καλά αμοιβόμενα πρόσωπα. Ωστόσο τα λεφτά που παίρνει θεωρεί ότι είναι καλά για τα πλαίσια της εποχής. “Κάποιοι που κάποτε γελούσαν με τα λεφτά που έπαιρνα σήμερα καλούνται να κάνουν μεταγραφή με πολύ χειρότερα χρήματα”, δηλώνει η Ελεονώρα στο περιοδικό Down Town.

Μιλώντας για την τηλεοπτική πραγματικότητα και τους πρωταγωνιστές της, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στην Ελένη Μενεγάκη. “Επειδή βρίσκομαι στην εκνευριστική θέση ό,τι κι αν πω το συγκεκριμένο άτομο να παρεξηγείται φρόντισα να ρίξω πολύ τους τόνους”, λέει για για τον τρόπο που χειρίστηκε το διαζύγιο της παρουσιάστριας. Ωστόσο σε έναν δικό της χωρισμό δηλώνει πως: “Αν χωρίσω, δεν πρόκειται να δώσω συνέντευξη Τύπου για να το ανακοινώσω.”

Η ζωή της με τον Γιάννη Ολζιέρσκι είναι φυσιολογική όπως σε όλα τα ζευγάρια, όπου δεν λείπουν τα καυγαδάκια και οι παρεξηγήσεις. Το ζευγάρι έχει όμως τον δικό του κώδικα επικοινωνίας χωρίς να έχουν συζητήσει ποτέ για το ενδεχόμενο ενός γάμου. Παρόλα αυτά η ίδια δεν λέει όχι σε ένα παιδί εκτός γάμου.

Read More

And More