Μέμος Μπεγνής στο Μίλα: “Δεν έχω αυτοκίνητο λόγω κρίσης. Δεν πληρώνω το χαράτσι”

Ο Μέμος Μπεγνής θα πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του Αντ1 “Ελεύθερος και ωραίος” και φυσικά νιώθει πολύ τυχερός που μέσα σε μία τόσο δύσκολη περίοδο έχει δουλειά!

Το τηλεοπτικό κοινό έχει ανάγκη να γελάσει, όπως υποστηρίζει ο ίδιος, γι’ αυτό παρακολουθεί με ενδιαφέρον τα λίγα ελληνικά σήριαλ που παίζονται στην τηλεόραση.

Η σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί ο ίδιος ήταν πολύ καιρό στο συρτάρι και επιτέλους θα ξεκινήσει! “Νομίζω θα είναι η τελευταία πολυπληθής σειρά πριν ξεπεράσουμε την κρίση”, δηλώνει ο Μέμος μιλώντας στην κάμερα του Μίλα.

Θεωρεί ότι το επάγγελμα του ηθοποιού περνάει το μεγαλύτερο πρόβλημα λόγω της οικονομικής ύφεσης και για τον λόγο αυτό ο ίδιος άνοιξε δική του επιχείρηση. Διατηρεί εστιατόριο στην περιοχή που μεγάλωσε στην Σαλαμίνα, στο οποίο είναι η μητέρα του διευθύντρια και ο αδερφός του προϊστάμενος.

Ωστόσο, ξεκαθαρίζει ότι είναι από τους ανθρώπους που τους επηρέασε η κρίση. “Όλοι έχουμε κάνει περικοπές, όλοι έχουμε μειώσει έξοδα και περνάμε πάρα πολύ δύσκολα”, υποστηρίζει ο ηθοποιός. “Έδωσα το αμάξι μου γιατί δεν μπορούσα άλλο να πληρώνω. Κατέβασα το νοίκι μου στο σπίτι. Δεν πάω ταξίδια που πήγαινα. Έχω κόψει το βραδινό φαγητό έξω”, εξηγεί ο Μέμος ελπίζοντας πως δεν θα χρειαστεί να κόψει κι άλλα.

Ο ίδιος δηλώνει αγανακτισμένος με την πολιτική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας και μάλιστα είναι αποφασισμένος να μην πληρώσει τα χαράτσια που επιβάλει η κυβέρνηση. Μάλιστα, έχει κατέβει πολλές φορές σε πορεία των Αγανακτισμένων! “Έχω χάσει τη μπάλα με αυτά που ακούω στις ειδήσεις”, τονίζει ο ηθοποιός.

Δες απόσπασμα από την εκπομπή:

Read More

And More