H Eλληνίδα που φόρεσε τα φτερά αγγέλου της Victoria Secret!

Είναι ελληνικής καταγωγής – ο πατέρας της είναι Έλληνας και η μητέρα της από την Σουηδία – κι έχει κατακτήσει μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα όσα τα περισσότερα κορίτσια που ασχολούνται ή θέλουν να ασχοληθούν με το modeling, ονειρεύονται.

Η Ζωή Μαντζανάκη δεν είναι ακόμη μία όμορφη κοπέλα που κάνει την προσπάθεια της στο χώρο του διεθνούς μόντελιγκ, είναι η κοπέλα εκείνη που κατάφερε με πείσμα να βρει ατζέντη και να μπει σε ένα από τα σημαντικότερα πρακτορεία, το νούμερο ένα, Elite Models.

Έτσι, ήρθε και η μέγαλη στιγμή να περπατήσει όχι μόνο σε defile μόδας αλλά και ως ένας από τους αγγέλους της Victoria Secret στο πλευρό μεγάλων μοντέλων του κόσμου.

Η ίδια σύμφωνα με την εφημερίδα Real Life έχει πρώτυπο της την Andiana Lima και πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν πως είναι πολύ πιο όμορφη. Η ελληνικής καταγωγής Ζωή είναι 18 χρονών, έχει ύψος 1,75 μεγάλα σαρκώδη χείλη και κορμί που κόβει την ανάσα. Αν και προσέχει πολύ την διάτροφή της όταν κάνει παρασπονδίες επιλέγει την ελληνική κουζίνα με “αμαρτία” της το παστίτσιο.

Read More

And More