Η Αμαλία χρειάζεται τη συμβουλή σου!

Από καιρό ήθελα να γράψω, αλλά όλο κάπου κολλούσα…

Λοιπόν, είχα σχέση με ένα παιδί δυο χρόνια. Μετά από ένα μήνα με καυγάδες και αδιαφορία συμφωνήσαμε να σταματήσουμε. Αλλά μόνο αυτό δεν έχει γίνει. Επειδή σπουδάζει, κάθε εβδομάδα πηγαίνει Κοζάνη, αλλά Παρασκευή με Κυριακή έρχεται εκεί που μένω εγώ.

Παρ’ ότι στην αρχή του είχα πει ότι δεν θέλω να μιλάμε… και από τις δύο πλευρές είναι δύσκολο. Πάντα θα με πάρει ένα τηλέφωνο να με ακούσει, όπως κι εγώ.

Τον νοιάζομαι κι όταν έρχεται εδώ βγαίνουμε και περνάμε πολύ καλά.

Αλλά που θα οδηγήσει όλο αυτό; Εγώ θα ήθελα να τα ξαναβρούμε, αλλά αυτόν τον καιρό και μέχρι το Καλοκαίρι είναι δύσκολο και από τις δύο πλευρές.

Αλλά αν συνεχίσουμε έτσι, λέτε να τα βρούμε αργότερα ή όχι; Μήπως αν κόψω επαφή θα είναι καλύτερα; Τι να κάνω;

Αμαλία

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. μπορω να πω οτι δεν καταλαβα τι ακριβως θες…και μαλλον αυτο πρεπει να κανεις!να τσ βρεις με τον εαυτο σου πρωτα και μετα να αποφασισεις…η επικοινωνια ουτε βοηθαει ουτε δεν βοηθαει…σε αφηνει απλα στασιμη και η ζωη ειναι μικρη για να μενεις σε μια ιστορια χωρις παρον και μελλον

  2. Kane auto pou aisthanesai…an theleis na to vlepeis exeis kapoio logo pou theleis…kai an theleis na eiste mazi pali kapoio logo exeis..polles fores prospathoume na valoume logiki se pragmata pou den xreiazetai…

  3. Βλέπεστε μόνο φιλικά πια; Αυτό είναι κάτι δύσκολο μετά από έναν χωρισμό και πολύ οδυνηρό. Ίσως η απόφαση να χωρίσετε δεν ήταν συνειδητοποιημένη αλλά βασίστηκε σε εξωτερικά γεγονότα (όπως η απόσταση) ή κούραση από την καθημερινή τριβή μιας μακροχρόνιας σχέσης (εξ ου και οι καβγάδες). Δώσε χώρο και χρόνο στη σχέση και στα συναισθήματά σας να κατασταλάξουν. Εάν υπάρχει αμοιβαία βαθιά αγάπη, θα είστε και πάλι μαζί.

  4. αφού δεν μπορείς να κόψεις επαφή τί ρωτάς;; Κράτα το ως έχει. Ο καιρός θα δείξει.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More