Άννα: “Έμαθα πρόσφατα ότι ένας φίλος μου έχει παντρευτεί. Πώς το αντιμετωπίζω;”

Καλησπέρα σε όλους!

Η δικιά μου ιστορία ίσως να είναι λίγο πολύ γνωστή, αλλά αρκετά μπερδεμένη για μένα. Όμως θα ήθελα πολύ να το βγάλω από μέσα μου και να σας ρωτήσω να μου πείτε τη γνώμη σας.

Έμαθα πρόσφατα ότι ένας φίλος μου, με τον οποίο είχαμε πριν αρκετό καιρό μια πολύ όμορφη φιλική-συναισθηματική σχέση (χωρίς τίποτα το ερωτικό όμως) έχει πλέον παντρευτεί.

Είχαμε χαθεί για όλο αυτό το διάστημα και πρόσφατα επικοινωνήσαμε και μου το είπε.

Συμφωνήσαμε να μείνουμε όπως και πριν φίλοι, όμως νιώθω πολύ περίεργα και στεναχωρημένη που ξαφνικά μαθαίνω κάτι τέτοιο.

Θέλω να είναι στη ζωή μου, γιατί είναι καταπληκτικός φίλος, όμως δεν ξέρω αν ποτέ θα τον δω τελείως τελείως φιλικά. Εξαιτίας όλων αυτών που είχαμε πει τότε και της πλατωνικής μας σχέσης.

Πώς το αντιμετωπίζω;

Ευχαριστώ,

Άννα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Αννα βρές ενα γκόμενο επειγόντως…αλλά να είναι και ερωτικά αυτή τη φορά όχι μόνο ‘φιλικο-συναισθηματικά’, ναί;;;

  2. ʼννα μου δεν μας αναφέρεις το λόγο που δεν προχώρησε αυτή η σχέση ενώ ήσασταν και οι δύο ελεύθεροι. Υπάρχει απο την μεριά σου το ανεκπλήρωτο ενώ αν συμβαίνει και σε εκείνον το ίδιο, διαισθάνομαι ότι αυτός ο γάμος θα έχει πρόβλημα. Μείνε μακριά και άσε τον χρόνο να αποφασίσει.

  3. Δε καταλαβαίνω ποιο ειναι το προβλημα σου?!αφου δεν ειχατε ποτε κατι δεν υπαρχει κ λογος να ”αντιμετωπίσεις”αυτη την κατάσταση.απλα συνεχισε τη ζωη σου μακρια απο τον υποτιθεμενο φιλο σου.παντρεύτηκε προφανως γιατι ήθελε κ ειναι ευτυχισμενος!κοιταξε να βρεις καποιον που να εχει τα ιδια αισθήματα με σένα.

  4. Εντάξει παντρεύτηκε δεν πέθανε! Και να μην είχε παντρευτεί δλδ πάλι δε νομίζω να είχες ελπίδες….
    Συννέχιζε να κάνεις οτι έκανες και το διάστημα που με μιλάγατε και θα σου περάσει… που να χατέ και ολοκληρωμένες σχέσεις δλδ…..

  5. Μηπως εισαι ερωτευμενη μαζι του;

  6. Ο γάμος αυτός συμφωνα με τα λεγόμενά του έγινε για πολλούς λόγους, περισσότερο για λόγους ασφάλειας και καθηκοντος..και επίσης λέχθηκε απο την πλευρά του ότι αν ήταν αλλιώς οι συνθήκες, θα ήταν και διαφορετικά τα πραγματα μεταξύ μας…εννοείται πως προχωράω κανονικά τη ζωή μου, απλά πιστευω ότι θα πάρει χρόνο να τον δω τελείως φιλικά γιατί υπήρχαν αληθινά αισθήματα…
    Σας ευχαριστώ για τις συμβουλές σας! Να είστε καλα΄!

  7. Geia sou Anna mhpws distazes na tou apokalupseis ta pragmatika sou aisthimata gia auton? Eite apo egwismo eite apo fovo mhpws se aporipsei??? Se katalavainw pantos kati pou kapote nomizes oti htan swsto na kaneis twra to blepeis aliws den htheles na trekseis apo pisw tou htheles na se diekdikhsei ekeinos na niwsei kati gia sena apo monos tou. Mporei na htan kai lathos omws ton exases. San filo den prokeitai na ton deis pote pistepse me aplws fuge makria tou giati ekane hdh thn epilogh tou.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More