Τι γίνεται με το χρυσό συμβόλαιο της Ελένης ;

Πολλά λέγονται και πολλά ακούγονται τις τελευταίες ημέρες στον χώρο των Media σε σχέση με το χρυσό συμβόλαιο της Ελένης Μενεγάκη και με το μέλλον της συνεργασίας της με τον Alpha. Δεν είναι λίγοι εκείνοι δε, που ισχυρίζονται πως η ωραία Ελένη της Κάντζας αυτή την εποχή βρίσκεται σε φάση επαναδιαπραγμάτευσης με το κανάλι, γιατί κοντοζυγώνει η ημερομηνία λήξης της συνεργασίας τους και οι διαπραγματεύσεις αυτές έχουν… φουντώσει !

Μάλιστα, για να ακριβολογώ, υπήρξαν και δηλώσεις του τύπου πως… “η Ελένη φροντίζει αυτή την εποχή να δημιουργεί κομματάκι περισσότερο ντόρο γύρω από το όνομά της – με τις δηλώσεις της για παράδειγμα περί μεσημεριανάδικων – έτσι ώστε να στρώσει… καλύτερο δρόμο μέχρι τις υπογραφές για να μπορέσει να πετύχει το μέγεθος των αποδοχών που εκείνη θέλει και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εκείνη θέλει για να προχωρήσει στην ανανέωση του συμβολαίου…”

Τι ακριβώς ,όμως, απ ΄όλα αυτά είναι αλήθεια και τι μύθος; Πρώτον και κυριότερον… Σύμφωνα με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές, όχι η ημερομηνία λήξης του συμβολαίου της Ελένης, δεν κοντοζυγώνει ! Το χρυσό συμβόλαιο της Ελένης με τον Alpha υπογράφτηκε πέρσι και είχε διάρκεια… ζωής για δύο χρόνια. Πράγμα που σημαίνει; Το συμβόλαιο της ξανθιάς παρουσιάστριας με το κανάλι θα λήξει του χρόνου και δεν λήγει φέτος.

Ετσι, μοιραία δεν είναι αλήθεια όπως ίσως φαντάζεστε και όλη αυτή η σεναριολογία που κυκλοφορεί και θέλει την Ελένη να βρίσκεται σε συνεχείς επαφές και συζητήσεις με την διοίκηση του καναλιού και μάλιστα; Οι συζητήσεις αυτές και οι επαφές να έχουν φουντώσει.

Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες μου, η Ελένη και ο πρόεδρος του Alpha κ. Δημήτρης Κοντομηνάς, έχουν να βρεθούν και να τα πουν από κοντά αρκετό καιρό.

Οσο για το αν ισχύει το γεγονός πως η Ελένη κάνει τα πάντα αυτή την εποχή για να δημιουργήσει ντόρο γύρω από το όνομά της, έτσι ώστε να πετύχει και μία πιο… μπαμπάτσικη συμφωνία με το κανάλι, η οποία θα περιλαμβάνει παχυλές αμοιβές, είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο πως είναι πολύ νωρίς για να έχει ξεκινήσει μία τέτοια μεθόδευση και μία τέτοια στρατηγική κινήσεων από πλευράς της Ελένης, μιας και δεν τίθεται θέμα να ανανεωθεί από τώρα το συμβόλαιό της και επίσης ;

Επίσης η Ελένη είτε αρέσει σε κάποιους, είτε όχι, δεν έχει ανάγκη τέτοιου είδους… τρικ και κολπάκια για να ανεβάσει τις τηλεοπτικές μετοχές της στο τηλε-χρηματιστήριο, οι οποίες έτσι κι αλλιώς κάνουν… λίμιτ-απ, ακόμα και σε αυτές τις εποχές που είναι ιδιαίτερα δύσκολες.

Σαφέστατα και η Ελένη είναι ένα τηλεοπτικό πρόσωπο που έχει την ανάγκη να βρίσκεται κάτω από τηλεοπτική στέγη και στο προσκήνιο – απο την στιγμή που δεν έχει αποφασίσει να αποσυρθεί – ,όμως, ο ντόρος γύρω από το όνομα της Ελένης καθημερινά είναι τόσο μεγάλος τόσο στα έντυπα, όσο και στις γνωστές εκπομπές κοινωνικής κριτικής, που πιστέψτε με, η Ελένη δεν έχει καμία απολύτως ανάγκη, στο να μπει σε αυτό το παιχνιδάκι.

Επίσης εννοείται πως το καινούργιο συμβόλαιο της Ελένης όποτε κι ανανεωθεί θα είναι προσαρμοσμένο στα τηλεοπτικά δεδομένα της… μετά κρίσης εποχής, οπότε δεν θα μπορούμε να μιλάμε πια για ένα χρυσό συμβόλαιο, αλλά απλώς για ένα καλό συμβόλαιο, το οποίο πολλοί θα εξακολουθήσουν να ζηλεύουν στους καιρούς της κρίσης.

Τώρα, όσο αφορά στην συνεργασία της οικοδέσποινας της μεσημεριανής ζώνης του Alpha με το κανάλι, ανεξαρτήτως συμβολαίων ; Εννοείται πως η διοίκηση του καναλιού επιθυμεί να κρατήσει στο δυναμικό του την Ελένη και η συγκεκριμένη εκπομπή όπως και το “Πάμε Πακέτο” της Βίκυς Χατζηβασιλείου, είναι τα μοναδικά δύο προγράμματα, μαζί με τον… Αι-Λάκη φυσικά, που είναι ευκόλως εννούμενο το ότι θα βρίσκονται από Σεπτέμβρη και πάλι στον αέρα.

Βλέπετε, ο Δημήτρης Κοντομηνάς πιστεύει, πως η Ελένη Μενεγάκη, ο Λάκης Λαζόπουλος και η Βίκυ Χατζηβασιλείου, είναι τα τρία πρόσωπα του καναλιού που έχουν ταυτίσει απόλτα την εικόνα τους με το κανάλι και που ουσιαστικά αποτελούν την… σημαία του και είναι εύλογο να μην θέλει να τους χάσει.

Read More

And More