Σοκάρει η αποκάλυψη του E. John: “Έχω πάρει τόση κοκαΐνη, όση και η W. Houston. Ζω από θαύμα!”

Λίγος καιρός έχει περάσει μόνο από τον ξαφνικό θάνατο της Whitney Houston που συγκλόνισε τη διεθνή showbiz και η νέα δήλωση του Elton John έρχεται να σοκάρει το κοινό. Ο γνωστός καλλιτέχνης αποκάλυψε πως ζει από θαύμα, αφού έχει πάρει τόση ποσότητα ναρκωτικών όση και η αδικοχαμένη τραγουδίστρια.
“Έχω πάρει τόση κοκαΐνη, όση και η Whitney Houston”, εξομολογήθηκε σε συνέντευξή του στην US television. Ο σερ Elton John έχει μιλήσει και στο παρελθόν για τον εθισμό του στα ναρκωτικά και την προσπάθειά του να απεξαρτητοποιηθεί από όλα αυτά.

“Είναι θαύμα που δεν έχω πεθάνει. Δεν θα ήθελα να έχω το τέλος της Whitney Houston, παρόλο που θα μπορούσα να έχω καταλήξει, όπως εκείνη”, είπε και σημείωσε πως αν δεν είχε σταματήσει την χρήση ουσιών η ζωή του θα ήταν διαφορετική.
Μάλιστα, δήλωσε πως ο σύζυγός του David Furnish και ο γιος που απέκτησαν, ο μικρός Zachary είναι ό,τι πιο σημαντικό έχει στη ζωή του. “Σε καμιά περίπτωση δεν θα ήμουν αυτός που είμαι τώρα. Δεν θα είχα τον Zachary, δεν θα είχα τον David, δεν θα είχα τίποτα”.

Read More

And More