Ποιο είναι το επόμενο πρόσωπο – έκπληξη στους “Βασιλιάδες” ;

Η… παρέλαση γνωστών ηθοποιών, αλλά και η παρέλαση γνωστών προσώπων της εγχώριας σόου-μπιζ γενικότερα, από τους “Βασιλιάδες” δεν λέει να τελειώσει. Ετσι, το ένα γνωστό πρόσωπο μετά το άλλο, κάνει την εμφάνισή του στους δέκτες μας συμμετέχοντας εκτάκτως στην καθημερινή, αήττητη σειρά του Mega, η οποία απ ΄ότι δείχνουν τα τηλε-φαινόμενα ; Μέχρι να ρίξει αυλαία, μας επιφυλλάσει πολλές εκπλήξεις.

Αυτή την φορά ,λοιπόν, ο σπέσιαλ – καλεσμένος των “Βασιλιάδων” δεν είναι άλλος από τον γνωστό σε όλους μας Παύλο Ορκόπουλο. Ο αγαπημένος ηθοποιός δέχτηκε κι αυτός την πρόταση-πρόσκληση των συντελεστών της σειράς του Μεγάλου Καναλιού και είπε το “ναι”.

Σύμφωνα δε με τα όσα έχουν διαρρεύσει θα τον δούμε να υποδύεται έναν κοσμικό, τον οποίο θα διεκδικήσουν να έχουν στην εκπομπή τους και η “Τιτίκα”, αλλά και η “Λίζα”. Ο ίδιος αρκετά… αναποφάσιστος αρχικά λέει το “ναι” στην “Τιτίκα”,όμως, στην πορεία μετά τα… κόλπα της “Λίζας” αλλάζει γνώμη και τελικά την προτιμά, ανάβοντας νέες φωτιές ανάμεσα στις δύο γειτόνισσες και άσπονδες φίλες !

Read More

And More