Ε. Παπαβασιλείου στο “Μίλα”: “Πέρασα μια παθιασμένη σχέση που δεν πήγαινε για γάμο!”

Για τα παιδικά της χρόνια στη Γερμανία, την οικογένειά της, τους παθιασμένος της έρωτες και το ενδεχόμενο του γάμου μίλησε η Έλενα Παπαβασιλείου στο “Μίλα” και την Τατιάνα Στεφανίδου. Η νεαρή παρουσιάστρια από το “Μες στην Καλή Χαρά” δηλώνει ελεύθερη και ωραία και έτοιμη για τα καλύτερα.
Μιλώντας αρχικά για τη σχέση της με την Ναταλία Γερμανού και όσα είχαν ακουστεί στην αρχή ανέφερε ότι δεν είχε συμβεί απολύτως τίποτα και γράφονταν τα τέρατα, τα οποία την είχαν στεναχωρήσει πολύ. “Με είχαν στεναχωρήσει πολύ. Άνθρωπος είμαι, δεν είμαι αναίσθητη, αν και μερικές φορές εύχομαι να ήμουν”, δήλωσε.
Η νεαρή παρουσιάστρια παραδέχθηκε ότι αυτήν την περίοδο είναι μόνη της και δεν σκέφτεται ακόμη το ενδεχόμενο του γάμου. “Είχε τύχει να το σκεφτώ με μια σχέση μου στο παρελθόν, αλλά το… ξεσκέφτηκα. Γιατί νομίζω ότι δε θα ταιριάζαμε για να κάνουμε μια οικογένεια. Πιστεύω ότι ένας γάμος θέλει λιγότερες εντάσεις. Ήταν μια παθιασμένη σχέση, όμως πιστεύω ότι σε ένα γάμο πρέπει να συνυπάρχουν δύο άνθρωποι γαλήνια, να δημιουργήσουν ένα όμορφο περιβάλλον για τα παιδιά τους για να μπορούν να γεράσουν και μαζί. Τα έντονα πάθη και οι σχέσεις πάθους νομίζω ότι είναι πολύ ωραία να τα ζεις και να τα αισθάνεσαι, αλλά δε νομίζω ότι μπορείς να ζεις σε τέτοιο συναισθηματικό άκρο για όλη σου τη ζωή”, δήλωσε χαρακτηριστικά.
Τέλος, για την οικογένειά της εξομολογήθηκε πως η μητέρα της είναι το πρότυπό της και συμπλήρωσε πως παρόλο που γεννήθηκε στην Γερμανία είναι πολύ χαρούμενη που επέστρεψε στην Ελλάδα. “Στα 12 μου όταν γυρίσαμε στην Ελλάδα ένιωσα ότι ανήκω εδώ. Ήξερα από την αρχή ότι είμαστε εγώ και η μητέρα μου μόνες μας”, είπε.
Δες το video του zappit:

Read More

And More