Ε. Μενεγάκη: Το καλοκαίρι της μόλις ξεκίνησε!

Η αγαπημένη εποχή της Ελένης Μενεγάκη είναι σίγουρα το καλοκαίρι! Με το που ανοίξει ο καιρός, η διάθεσή της είναι περισσότερο ανεβασμένη και φαίνεται. Οι πρώτες εκπομπές του Ιουνίου βρήκαν την παρουσιάστρια γεμάτη χρώμα, τόσο στις ενδυματολογικές της επιλογές όσο και στο μαύρισμά της!

src=/files/Image/NEWS/2012/IOULIOS/03-07/eleni.jpg

Η Ελένη ξεκίνησε από πολύ νωρίς τα μπάνια αφού τα Σαββατοκύριακα που δεν είχε επαγγελματικές υποχρεώσεις ταξίδευε μέχρι την αγαπημένη της Άνδρο. Εκεί, στα Άχλα βρίσκεται ο σύντροφός της Ματέο Παντζόπουλος ο οποίος λειτουργεί το ξενοδοχειακό του συγκρότημα.

Οι πραγματικές διακοπές όμως για την Ελένη ξεκινούν τώρα που ολοκληρώθηκε η εκπομπή για φέτος. Μια δύσκολη αλλά γεμάτη χρονιά έλαβε τέλος και πλέον μπορεί να απολαύσει όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα της πρόσωπα και να γεμίσει τις μπαταρίες της για την επόμενη σεζόν.

src=/files/Image/NEWS/2012/IOULIOS/03-07/eleni1.jpg

Ο μόνος λόγος που θα την βγει έξω από το σπίτι είναι για να πάει για μπάνιο με τα τρία της παιδιά Άγγελο, Λάουρα και Βαλέρια. Πριν φύγουν τουλάχιστον για την Άνδρο, όπου θα κάνεις διακοπές για ένα ακόμη καλοκαίρι.

src=/files/Image/NEWS/2012/IOULIOS/03-07/eleni2.jpg

Αυτό έγραψε η παρουσιάστρια στο twitter της απαντώντας σε κάποιον από τους δεκάδες φίλους της που επικοινωνούν μαζί της καθημερινά μέσα από το διαδίκτυο. Αυτός ο τρόπος επικοινωνίας γοήτευσε ιδιαίτερα την Ελένη φέτος και θα φροντίσει μέσα από την σελίδα της να μην χάσει επαφή με τους θαυμαστές της μέχρι να την ξαναδούν το φθινόπωρο στην συχνότητα του Alpha.

“Πολύ χαίρομαι που προλάβαμε να τα πούμε λίγο απόψε! Έτσι θα σας κάνω έφοδο ξαφνικά ! Σας αγαπώ και θα σας στείλω και καμιά φωτο έτσι για να μην με ξεχνάτε”, έγραψε. Δεν έχει σκοπό να αφήσει την τηλεοπτική αποχή να την απομακρύνει από το κοινό της!

Δες μερικές από τις καλύτερες στιγμές της φετινής τηλεοπτικής σεζόν της Ελένης:

Read More

And More