Ποιος έκανε έξαλλη την Ευγενία Μανωλίδου και γιατί αποφάσισε να κινηθεί νομικά ;

Κό-λα-ση έγινε σήμερα όλη μέρα η ζωή της Ευγενίας Μανωλίδου, με την υποτιθέμενη είδηση-σοκ που κυκλοφόρησε πως ένα έργο του Θεόδωρου Μανωλίδη – του πρώτου της συζύγου – που δημοπρατείται στην Θεσσαλονίκη τις επόμενες ημέρες, απεικονίζει την γνωστή παρουσιάστρια γυμνή, πάνω σε ένα κρεβάτι αγκαλιά με έναν άνδρα.

Και σας μιλάμε για υποτιθέμενη είδηση-σοκ, γιατί το συγκεκριμένο έργο μπορεί όντως να δημοπρατείται ,όμως, η γυναίκα που απεικονίζεται κανείς δεν μπορεί να ξέρει για το αν είναι όντως η Ευγενία, από την στιγμή που σχεδόν δεν φαίνεται το… πρόσωπο !

Και ενώ η Ευγενία φρόντισε μέσω του twitter της νωρίς – νωρίς να βάλει τα πράγματα στην θέση τους και να διευκρινίσει πως δεν είναι η ίδια το… μοντέλο του πίνακα, λέγοντας χαρακτηριστικά : “Η μεταξοτυπία για την οποία με ρωτάτε, βασίζεται σε έργο που δημιουργήθηκε από τον καλλιτέχνη το 1980. Λυπάμαι που σας το χαλάω, αλλά τότε ήμουν πέντε ετών”, κάποιοι επέμεναν να υποστηρίζουν το ακριβώς αντίθετο.

Αποτέλεσμα; Εξαλλη έγινε λίγα λεπτά μετά τις 8.00 το βράδυ η Ευγενία, όταν είδε να προβάλλεται από γνωστό κανάλι ένα σατιρικό βίντεο που είχε σχέση φυσικά με το φλέγον ζήτημα της ημέρας. Αυτή ήταν και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και έτσι η νεόκοπη παρουσιάστρια, έσπευσε να προειδοποιήσει τους πάντες και πάλι μέσω Internet :

“Αναληθές και προσβλητικό το βίντεο που μόλις είδα. Παρακαλώ πάρα πολύ να μην αναπαραχθεί, γιατί θα κινηθώ νομικά. Ευχαριστώ…” !

Read More

And More