Face Lace! Η τάση που φορέθηκε περισσότερο στα Haute Couture Shows! Τι είναι, πού θα τα βρεις!

Αυτό το θέμα θα χαροποιήσει εξαιρετικά όσες δεν πιάνουν τα χέρια τους στο μακιγιάζ! Αλλά και όσες αγαπούν τα trends και θέλουν να είναι ενημερωμένες για το τι θα παίξει μια σεζόν μετά! Α! Και για όσες θέλουν να εντυπωσιάζουν. Τώρα που το καλοσκέφτομαι, αυτό το θέμα θα χαροποιήσεις ΟΛΕΣ ΜΑΣ! Μηδεμιάς εξαιρουμένης! Η εβδομάδα Haute Couture για το Φθινόπωρο/ Χειμώνα 2012-13 στο Παρίσι έριξε αυλαία. Όμως αυτό το trend θα αρχίσει να μας απασχολεί από τον Σεπτέμβριο! Face lace! Με απλά λόγια, η τάση που θέλει το πρόσωπό μας να καλύπτεται με δαντέλα!

Και είναι τάση γιατί το είδαμε στους μισούς και πλέον οίκους που έδειξαν τις haute couture δημιουργίες τους. Το θέλεις σε εικόνα; Ορίστε!

Giorgio Armani Prive

Dior

Jean Paul Gaultier

Giambattista Valli

Μπορείς να πεις οτιδήποτε για τις παραπάνω εικόνες αλλά δεν μπορείς να αρνηθείς το γεγονός ότι είναι εικαστικά άρτιες. Το task εδώ είναι πώς μπορείς να προσαρμόσεις αυτό το huge beauty trend στην καθημερινότητά σου. Και δεν εννοώ να πας στο γραφείο με αυτό αλλά σε ένα διαφορετικό κάλεσμα μπορείς πολύ άνετα να το υποστηρίξεις χωρίς να δείχνεις σαν την Lady Gaga.

Υπάρχει αυτός ο make up artist… ο Phyllis Cohen ο οποίος έχει φανατικούς πελάτες όπως η Daphne Guinness και ο οποίος έδειξε την δουλειά του στο fashion show του Corries Nielsen το Φθινόπωρο- Χειμώνα του 2012. Αυτός, λοιπόν, ο make up artist έχει δημιουργήσει μια σειρά από Face Lace (έτσι τα έχει ονομάσει) με 15 διαφορετικά σχέδια τα οποία κοστίζουν μόνο 14 δολάρια και μπορείς να τα παραγγείλεις online εδώ. Και σου ορκίζομαι ότι έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον! Δες το και σε εικόνες!

Η διαδικασία τοποθέτησής τους είναι πάρα πολύ απλή (απλώς ξεκολλάς και κολλάς!) και το μόνο που πρέπει να έχεις είναι μια σωστή βάση και έντονα χείλη! That’ it! Αλλά είπαμε: προϋποθέτει να έχεις ένα επίσημο κάλεσμα να πας. Αλλά και πάλι, αν δεν είσαι αρκετά τολμηρή είναι ωραίο να ξέρεις τι παίζει στην ομορφιά!

Και μια backstage ματιά από το περασμένο show του οίκου Corrie Nielsen. Το συγκεκριμένο face lace αυτοκόλλητο δημιουργήθηκε αποκλειστικά γι’ αυτό το show και αντλεί την έμπνευσή του από το σκοτσέζικο ταρτάν.

Σε αφήνω με ένα short film με θέμα το face lace. Γιατί ακόμη και στην περίπτωση που δεν το εφαρμόσεις, είναι ωραίο να έχεις… όμορφες εμπνεύσεις!

Read More

And More