Η μητέρα των παιδιών που παρέσυρε ο μοτοσικλετιστής ξεσπά: “Πρέπει να ξαναγεννήσω τα παιδιά μου για να γίνουν όπως ήταν”

Το δικό της δράμα περνά η μητέρα που είδε τα δίδυμα παιδιά της να πέφτουν αιμόφυρτα στο δρόμο, όταν τα χτύπησε με την μοτοσικλέτα του και τα εγκατέλειψε στο δρόμο, ο 21χρονος υπαξιωματικός. Η Αννίσκα Ματσιουρόφσκα ξεσπά μέσα από τον Ευαγγελισμό, όπου και νοσηλεύεται.
Σε συνέντευξή της στο “Πρώτο Θέμα” η μητέρα των διδύμων εξομολογείται: “Πρέπει να ξαναγεννήσω τα παιδιά μου για να γίνουν όπως ήταν… Αυτό που μας έκανε δεν περιγράφεται” και πρόσθεσε: “Δεν θέλω να δω αυτόν τον άνθρωπο ποτέ. Δεν θέλω… αυτό που μας έκανε δεν περιγράφεται. Μας χτύπησε και μας άφησε στο δρόμο να πεθάνουμε”.
Όπως λέει χαρακτηριστικά το μόνο που θυμάται από το ατύχημα είναι “ότι κοιτούσα τα παιδιά μου ακίνητα, πεταμένα στον δρόμο’”.
Προς το παρόν η μητέρα των διδύμων δε θέλει να ασχοληθεί με τον άνθρωπο που έφερε σε αυτή την κατάσταση την οικογένειά της. “Δεν ξέρω τι θα κάνουμε. Θέλουμε πρώτα να είμαστε ξανά μαζί και οι τέσσερις μας και καλά στην υγεία μας και θα δούμε τι θα κάνουμε”.
Το κορίτσι, η 7χρονη Κλαούντια έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Ο αδερφός της εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Ωστόσο, οι γιατροί κάνουν λόγο για βελτίωση της υγείας του.
Τραγική φιγούρα, επίσης, ο πατέρας των διδύμων. Μέσα σε μια στιγμή κόντεψε να χάσει τη γυναίκα του και τα παιδιά του. Από τα πρώτα κιόλας λεπτά που ειδοποιήθηκε για το συμβάν βρέθηκε στο νοσοκομείο προσπαθώντας να καταλάβει τι είχε γίνει… Η σύζυγός του στο χειρουργείο του «Ευαγγελισμού» και τα παιδιά του στην Εντατική του Παίδων
Από τη μεριά του, ο πατέρας του 21χρονου υπαξιωματικού που χτύπησε και τραυμάτισε τα δίδυμα και τη μητέρα τους, υποστηρίζει ότι ο γιος του βρισκόταν σε μεγάλη φόρτιση πριν από το ατύχημα και γι αυτό αντέδρασε έτσι. “Λίγη ώρα πριν γίνει αυτό που έγινε, τηλεφώνησα στο γιο μου και του είπα πως μαχαίρωσαν τον άντρα της αδερφής του και χρειαζόταν επειγόντως αίμα. Εκείνος, αφού πήρε την άδεια από το Ναυτικό, πήρε τη μηχανή και έφυγε κακήν κακώς από τη μονάδα του για το νοσοκομείο. Βρισκόταν σε τέτοιο πανικό, που δεν είχε μαζί του ούτε δίπλωμα, ούτε τίποτα… Ήταν θολωμένος. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως έπρεπε να χτυπήσει όποιον βρέθηκε μπροστά του. Λυπούμαστε πάρα πολύ”.

Read More

And More