Επιτέλους θαύμα ! Στις 30 του μήνα η πρεμιέρα του “Πρωινού ΑΝΤ1″…

Ε, ναι ,λοιπόν, το “Πρωινό ΑΝΤ1” κάνει επιτέλους πρεμιέρα ! Πότε; Την Δευτέρα 30 Ιουλίου ! Το ξέρω ότι μοιάζει απίστευτο, είναι ,όμως, πέρα για πέρα αληθινό.

Μετά απο δεκάδες, συζητήσεις, συσκέψεις και αλεπάλληλες ματαιώσεις και του πρότζεκτ ολόκληρου, αλλά και της πρεμιέρας του, το “Πρωινό ΑΝΤ1” βγαίνει στον αέρα. Εδώ κολλάει γάντι το κάλλιο αργά παρά ποτέ !

Οπως σας έχω γράψει εδώ και καιρό, το “Πρωινό ΑΝΤ1” βγαίνει στον αέρα μόνο όσο αφορά στο ενημερωτικό του κομμάτι, μιας και το πετσοκομμένο μπάτζετ που είχαν στα χέρια τους οι Αντεννικοί λόγω κρίσης, δεν τους άφησε τα περιθώρια στο να προχωρήσουν στην θερινή έκδοση ολόκληρης της χειμερινής τους ζώνης.

Αποτέλεσμα; Το καλοκαιρινό “Πρωινό ΑΝΤ1” θα μεταδίδεται καθημερινά από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή από τις 7.00 μέχρι και τις 10.00 π.μ. και στο τιμόνι του θα είναι η Ντόρα Κουτροκόη και ο Νίκος Ρογκάκος.

Και για του λόγου το αληθές; Σας παρουσιάζουμε την επίσημη ανακοίνωση του καναλιού :

“…Η ενημέρωση στην Πρωινή Ζώνη επιστρέφει στον ΑΝΤ1 με τη Ντόρα Κουτροκόη και τον Νίκο Ρογκάκο καθημερινά 07:00- 10:00

Από τη Δευτέρα 30 Ιουλίου η καθημερινή ενημέρωση επιστρέφει μέσα από το καλοκαιρινό «Πρωινό ΑΝΤ1». Από τις 07:00 έως τις 10:00, η Ντόρα Κουτροκόη και ο Νίκος Ρογκάκος θα μεταφέρουν στους τηλεθεατές τον παλμό της επικαιρότητας.
Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέροντα ρεπορτάζ από την Ελλάδα και το εξωτερικό, όλες οι τελευταίες εξελίξεις από τον πολιτικό και τον οικονομικό χώρο, τα φλέγοντα ζητήματα της καθημερινότητας, αλλά και πολλοί σημαντικοί καλεσμένοι, θα έρχονται σε πρώτο πλάνο μέσα από την εκπομπή.
Για ένα ακόμα καλοκαίρι μείνετε συντονισμένοι στον ΑΝΤ1, εδώ η ενημέρωση έχει εγκυρότητα και αντικειμενική ματιά και το καλοκαιρινό Πρωινό ΑΝΤ1, έχει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το ξεκίνημα της ημέρας. Από Δευτέρα 30 Ιουλίου και κάθε μέρα από τις 07:00 έως τις 10:00, η καθημερινή σας ενημέρωση είναι στο καλοκαιρινό Πρωινό ΑΝΤ1 !…”

Read More

And More