Νέος διαγωνισμός από το Lenor απορρυπαντικό!

Τώρα το Lenor προσφέρει μία ολοκαίνουρια εμπειρία πλυσίματος των ρούχων! Το νέο Lenor απορρυπαντικό κάνει την καθαριότητα αισθησιακή. Τα ρούχα διατηρούν τη φρεσκάδα τους για 3 εβδομάδες στη ντουλάπα, μυρίζουν εκπληκτικά και τα αισθάνεστε υπέροχα σε κάθε άγγιγμα. Σε 3 μοναδικά αρώματα!

Μπες από σήμερα μέχρι και τις 09 Νοεμβρίου στη σελίδα των Επιθυμιών στο facebook για να παίξεις στο νέο μεγάλο διαγωνισμό και ίσως να είσαι εσύ ένας από τους 50 τυχερούς που θα κερδίσουν το νέο Lenor απορρυπαντικό για έναν ολόκληρο χρόνο!

Ποια όμως είναι η δική σου εμπειρία αισθήσεων; Μοιράσου τη μαζί μας και στη συνέχεια με τους φίλους σου για να είσαι ένας από τους 50 τυχερούς νικητές

Διάλεξε ένα από τα ρούχα που θα βρεις στο παιχνίδι και η εμπειρία ξεκινάει … Προσωποποίησε το σύμφωνα με τη δική σου εμπειρία, είτε ανεβάζοντας δικές σου φωτογραφίες είτε χρησιμοποιώντας από τις ήδη υπάρχουσές. Πρόσθεσε το διακοσμητικό της επιλογής σου, το κείμενο που θες και «άπλωσέ το»!

Οι πιθανότητες για τη νίκη είναι με το μέρος σου, μην σταματάς εδώ! Μοιράσου την εμπειρία σου με τους φίλους σου και κέρδισε αυτόματα ακόμα μια συμμετοχή.

src=/files/Image/NEWS/2012/SEPTEMVRIOS/27-09/h.jpg

Σε περιμένουμε κάθε μέρα για μια νέα μοναδική αισθήσεων Lenor!

Read More

And More