M. Nτενίση: ”Botox έκανα, όχι έγκλημα”!

H Mιμή Ντενίση μιλάει για το πόσο έχει επηρεάσει τον κλάδο της η οικονομική κρίση. ”Τα τελευταία χρόνια όλοι ζήσουμε χωρίς να σκεφτόμαστε τι ξοδεύουμε. Εγώ πια, παρόλο που δεν μπορείς να κάνεις οικονομία όταν αναλαμβάνεις μια παραγωγή στο θέατρο, είμαι πιο προσεχτική στις επιλογές μου. Μια παραγωγή που την έχω στα σκαριά θα την ανεβάσω όταν ξεκαθαρίσει λίγο το τοπίο. Οι δουλειές που θα γίνουν θα συρρικνωθούν αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Δεν βρίσκο τον λόγο γιατί να υπάρχουν 300 θέατρα στην Αθήνα”, δηλώνει στο περιοδικό ΟΚ!

Και συνεχίζει: ”Η κρίση σε ορισμένους τομείς θα κάνει καλό γιατί στην ελληνική κοινωνία είναι σημαντικό το τι έχει κάποιος και όχι το ποιος είναι. Αυτό πρέπει να αλλάξει. Δεν πρέπει να θεωρείται σπουδαία μια γυναίκα επειδή παντρεύτηκε ένα πλούσιο. Παλαιότερα για να κάνεις ένα εξώφυλλο έπρεπε να έχεις κάνει κάτι. Τώρα αν έχεις χρήματα ή ωραία οπίσθια, μπορείς κάλλιστα να δεις τη φωτογραφία σου σε ένα περιοδικό. Έχουν ισοπεδωθεί τα πάντα. Όλοι αμόρφωτοι, μορφωμένοι, ταλαντούχοι, ατάλαντοι έχουν γίνει το ίδιο και αυτό είναι άδικο γι’αυτούς που αξίζουν πραγματκά”.

Όσον αφορά τη προσωπική της ζωή έχει αποφασίσει να μην σχολιάζει τίποτα. ”Η δημοσιότητα σε οποιαδήποτε σχέση μόνο κακό μπορεί να κάνει. Δεν πρόκειται να αναλύσω τη προσωπική μου ζωή. Και πίστεψέ με όποιος λέει πολλά για την ιδιωτική του ζωή, μάλλον δεν έχει. Μπορεί να ξαναπαντρευτώ μπορεί και όχι. Αυτή τη στιγμή ο γάμος δεν είναι κάτι που με απασχολεί”.

Η ηθοποιός μιλάει και για τα botox που για πολλές γυναίκες παραμένει ταμπού. ”Δεν το θεωρώ κακό να έχει κάνει κανείς botox. Botox έκανα, όχι έγκλημα. Πάντως για να είμαι ειλικρινής, προτιμώ το πρόσωπό μου έστω και με κάποιες ρυτίδες παραπάνω”.

Διάβασε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί.

Read More

And More