Κοκκίνου – Νίνο: Οι καλύτεροι τραγουδιστές στα Βαλκάνια και οι άλλοι Έλληνες υποψήφιοι στα μουσικά βραβεία!

Τα Βαλκανικά Μουσικά Βραβεία διοργανώνονται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά με πολλούς Έλληνες καλλιτέχνες ανάμεσα στις υποψηφιότητες.

Η Έλλη Κοκκίνου διεκδικεί το βραβείο της καλύτερης γυναίκας τραγουδίστριας στα Βαλκάνια, έχοντας ως αντιπάλους την Hande Yener από την Τουρκία, την Inna από την Ρουμανία, την Lepa Brena από την Σερβία και την Maria Ilieva από την Βουλγαρία.

Η Έλλη είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στη Βουλγαρία, όπου πραγματοποιούνται τα βραβεία, αφού σε πρόσφατη εμφάνιση στη Σόφια ξεσήκωσε το κοινό!

Ιδιαίτερα αγαπητός είναι και ο Νίνο που είναι υποψήφιςο για το βραβείο καλύτερου άνδρα τραγουδιστή. Οι αντίπαλοί του είναι οι Dino Merlin της Βοσνίας/ Ερζεγοβίνης, Serdar Ortac της Τουρκίας, Smiley της Ρουμανίας και Zdravko Colic.

Ακόμη, μία κατηγορία που πρωταγωνιστεί το ελληνικό στοιχείο είναι το βραβείο για το καλύτερο τραγούδι στα Βαλκάνια από την Ελλάδα για το 2011. Υποψήφια είναι τα:

«Break Me» από το Nίκο Γκάνο
«Δεν Με Σκέφτεσαι» από το Νίκο Βέρτη
«Έρωτα Θέλει η Ζωή» από τη Δέσποινα Βανδή
«Ερωτεύτηκα» από την Έλλη Κοκκίνου
«ΟK» από τον Νίνο.

Η Έλλη και ο Νίνο όπως διαπίστωσες κι εσύ είναι υποψήφιοι σε δύο κατηγορίες! Η ψηφοφορία γίνεται μέσω της ιστοσελίδας των Balkan Music Awards και έχει ήδη ξεκινήσει, ενώ θα ολοκληρωθεί στις 8 Απριλίου

Read More

And More