“Πρωινό Μou” από τα… χεράκια της Φαίης και πάλι από σήμερα !

Ακριβώς σαράντα ημέρες μετά την γέννηση του μικρού της πρίγκιπα, η Φαίη Σκορδά θα βρίσκεται από σήμερα κανονικά και πάλι στο τηλεοπτικό της πόστο… Ναι, ένα μήνα και κάτι μετά από την στιγμή που η ξανθιά παρουσιάστρια έγινε μανούλα, σερβίρει και πάλι με τα… χεράκια της το “Πρωινό Mou” !

Η Φαίη – όπως όλες οι μανούλες του κόσμου – έζησε σήμερα το πρωί τον πρώτο μεγάλο αποχωρισμό από τον γιο της, αφού ήρθε η ώρα που έπρεπε να τον αφήσει σπίτι, προκειμένου να επιστρέψει στα επαγγελματικά της καθήκοντα. Ενας αποχωρισμός καθόλου εύκολος για ΄κείνη, ο οποίος ήταν πλημμυρισμένος από συγκίνηση και με τον χαζο-μπαμπά Γιώργο Λιάγκα, να προσπαθεί να παρηγορήσει την αγαπημένη του Φαίη.

Βέβαια, από την άλλη μεριά, η Φαίη στεκεται τυχερή, γιατί έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, θα μπορέσει πολύ σύντομα να ξανά βρεθεί κοντά στον γιο της και να του αφιερωθεί ολοκληρωτικά. Και γιατί σας το λέω αυτό; Γιατί απλούστατα η σεζόν τελειώνει στις 24 Ιουνίου σύμφωνα με τον προγραμματισμό του Mega και έτσι όπως καταλαβαίνετε μέχρι τον επόμενο Οκτώβρη που καλώς εχόντων των πραγράτων και ο Γιώργος και η Φαίη θα επιστρέψουν δριμύτεροι στους δέκτες μας μέσα από την καθημερινή, ψυχαγωγική εκπομπή του Mega, η Φαίη θα μπορέσει να απολαύσει την κάθε στιγμή του πρώτου της παιδιού, μακριά από τα φώτα, τις κάμερες, τις συσκέψεις και τα γυρίσματα…

Read More

And More