Διαγωνισμός Lifticell Silk! Κέρδισε ένα ολοκληρωμένο σετ αντιγήρανσης και σύσφιξης αξίας 92,30€

Μεγάλος Beauty Διαγωνισμός μόνο για τις αναγνώστριες του TLIFE. Λάβε μέρος και κέρδισε ένα πακέτο ανανέωσης, αντιγήρανσης, σύσφιξης και ομορφιάς αξίας 92.30€ από την Santaangelica! Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου στο τέλος του άρθρου, βάζοντας έτσι υποψηφιότητα για τα 10 τυχερά ονόματα που θα προκύψουν ύστερα από κλήρωση και θα κερδίσουν την νεά σειρά Lifticell Silk…

Η Santangelica προσφέρει ολοκληρωμένη περιποίηση για την επιδερμίδα σε 10 τυχερές, δίνοντας δώρο τη σειρά Lifticell Silk για εντατική αντιρυτιδική δράση, με λευκόχρυσο και μετάξι. Οι νικητές θα ανακοινωθούν την Παρασκευή 20/7!

Το πακέτο που θα παραλάβει κάθε νικήτρια περιλαμβάνει:
– Ενα Lifticell Silk για κανονικά δέρματα,
– Μια κρέμα Lifticell Silk νυκτός &
– Μια Lifticell Silk για τα μάτια. Δώρα αξίας 92.30€

Η σειρά Lifticell Silk προσφέρει ολοκληρωμένη προστασία και φροντίσα με 8 εστιασμένες δράσεις:

1. Αποτέλεσμα Lifting

2. Εντατική αντιρυτιδική φροντίδα

3. Ισχυρή συσφικτική δράση

4. Αναγέννηση των κυττάρων

5. Βελτίωση της κυτταρικής μακροβιότητας

6. Προστασία από τις ελεύθερες ρίζες

7. Αυξημένη αναζωογόνηση

8. Ενυδάτωση

Tέλος στη χαλάρωση, λείανση των ρυτίδων!
Οι ερευνητές της SANTANGELICA εμπλούτισαν τη σύνθεση της Lifticell Silk με ένα μίγμα ενεργών συστατικών κάνοντας την αγωγή ειδική για τη χαλάρωση και τις πιο έντονες ρυτίδες. Ο κολλοειδής λευκόχρυσος βοηθά στη σύνθεση του κολλαγόνου Ι και ΙΙΙ και το εκχύλισμα σίκαλης συμβάλλει στην απάλυνση των ρυτίδων προσφέροντας σύσφιξη και αντιρυτιδική δράση. Τα 1000mg Sericin Complex (Σερικίνη, πρωτεΐνη μεταξιού), προσφέρει τριπλή δράση στην επιδερμίδα: Προστατευτική: αντιμετωπίζει την ερυθρότητα και τους ερεθισμούς, Αντιρυτιδική και Λειαντική: μειώνει τις ατέλειες του δέρματος.

Με καινοτόμα σύνθεση που ενισχύει την αναγέννηση των κυττάρων της επιδερμίδας, χάρη στη διέγερση της σύνθεσης των σιρτουινών, πρωτεϊνών που υποστηρίζουν τη μακροβιότητα των κυττάρων και εμποδίζουν την αποδόμηση του κολλαγόνου.

Επιπλέον, το εκχύλισμα ελιάς, ισχυρό αντιοξειδωτικό, βοηθά στην προστασία της επιδερμίδας από τις επιθέσεις των ελευθέρων ριζών, προλαμβάνοντας τη δημιουργία ρυτίδων. Με απαλή και βελούδινη υφή, άμεση απορρόφηση για δέρμα λείο και μεταξένιο. Η επιδερμίδα φαίνεται ορατά πιο νέα και ξεκούραστη.

Χωρίς Parabens, – Χωρίς αλλεργιογόνα στο άρωμα, – Δερματολογικά ελεγμένο

Προσφορές για όλους…
Ακόμη όμως και αν δεν είσαι ανάμεσα στις 10 τυχερές, μπορείς να επωφεληθείς από τις τιμές γνωριμίας -20% καθώς και τα δώρα με τις αγορές σου:
Κρέμες ημέρας 26,80€ & Δώρο Λοσιόν προσώπου
Κρέμα Νύκτας 26,80€ & Δώρο Γαλάκτωμα καθαρισμού
Ματιών 20,30€ & Δώρο Ντεμακιγιάζ ματιών
Ορός 26,00€

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΛΑΒΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

module

Read More

And More