Η lifestyle φωτογράφιση του νεκρού βομβιστή της Βοστόνης!

Δεν έχω ούτε έναν αμερικανό φίλο! Δεν τους καταλαβαίνω! δήλωνε ο πλεον νεκρός βομβιστής της Βοστόνης ο 26χρονος Ταμερλάν Τσαρνάεφ λάτρης του kick boxing σε φωτογραφική παρουσίαση που του είχε γίνει. Από τα λεγόμενά του δείχνει να μην συμπαθεί και πολύ τους αμερικανούς.

Επίσης δείχνει προσηλωμένος στην θρησκεία του λέει οτι μένει στις ΗΠΑ τα τελευταία 5 χρόνια και βεβαίως ότι κατάγεται από την Τσετσενία.
Σπούδαζε μηχανικός στο Κολλέγιο Bunker Hill αλλά διέκοψε για ένα εξάμηνο τις σπουδές του προκειμένου να προπονηθεί για να συμμετάσχει σε αγώνες kick boxing.
Δήλωνε: Αν κερδίσω σε αυτούς τους αγώνες, τότε θα μπω στην Ολυμπιακή Ομάδα των ΗΠΑ. Αν η χώρα μου δεν γίνει ανεξάρτητη (Τσετσενία) προτιμώ να αγωνίζομαι για τις ΗΠΑ παρά για την Ρωσία.
Ο Ταμερλάν εγκατέλειψε με την οικογένειά του την Τσετσενία στις αρχές της δεκαετίας του 90 λόγω του εμφυλίου και πήγαν να ζήσουν στο Καζακστάν. Στις ΗΠΑ πήγε ως πρόσφυγας.
Ντύνομαι ευρωπαϊκά, λέει στην φωτογράφηση και ποζάρει κιόλας. Στην φωτογράφιση ο Τάμερλαν δείχνει με καμάρι την Mercedes του και δηλώνει ότι του αρέσει η ταινία Μπόρατ αν και με κάποια αστεία το παρακάνει.
Λέει επίσης ότι σπάνια βγάζει το πουκάμισό του γιατί μπορεί να μπαίνουν άσχημες ιδέες στα κορίτσια και δηλώνει πολύ θρήσκος.
Δεν πίνω, δεν καπνίζω. Ο Θεός είπε όχι αλκοόλ, λέει χαρακτηριστικά και αναρωτιέται γιατί οι άνθρωποι δεν είναι εγκρατείς.
Φωτογραφίζεται και με την κοπέλα του η οποία είναι μισή ιταλίδα και μισή πορτογαλέζα και έχει ασπασθεί το Ισλάμ.
/
Ο Ταμερλάν Τσαρνάεφ έπεσε σήμερα νεκρός κατά την διάρκεια πυροβολισμών με τους αστυνομικούς στην πόλη Γούτερταουν.

Δες περισσότερες φωτογραφίες στο Newsit

Read More

And More