5 stars από όλο τον κόσμο αποκαλύπτουν τα beauty secrets της χώρας τους!

Αναρωτιέσαι ποια είναι τα μυστικά ομορφιάς της Ισπανίδας Penelope Cruz; Τί είναι αυτό που κάνει την sexy Ιταλίδα Monicca Bellucci τόσο όμορφη; Συγκεντρώσαμε για τα μάτια σου μόνο πολύτιμα tips από όλο τον κόσμο και σου παρουσιάζουμε τα καλύτερα (ναι, τα εφαρμόσαμε όλα και κάνουν θαύματα!).

Penelope Cruz: το μυστικό μιας Ισπανίδας

Οι Ισπανίδες χρησιμοποιούν ακόμη και σήμερα ελαιόλαδο για να ετοιμάσουν μάσκες προσώπου και σώματος. Για παράδειγμα, πριν κάνουν μανικιούρ βυθίζουν τα δάχτυλά τους σε ένα μπολ με ζεστό ελαιόλαδο και φρέσκο χυμό λεμονιού. Μαλακώνουν οι παρανυχίδες και είναι ευκολότερο να δώσεις σχήμα στα νύχια σου. Το κάνει και η Penelope! Εσύ;

Izabella Scorupco: μυστικά από την Πολωνία

Για να απαλύνεις τα χείλη σου και να βελτιώσεις την ελλαστικότητά τους, άπλωσε μέλι καθημερινά. Πρόκειται για ένα beauty secret ποθυ εφαρμόζουν με θρησκευτική ευλάβεια οι γυναίκες στην Πολωνία και είναι αγαπημένο μυστικό της Izabella, ενός εκ των κοριτσιών του James Bond!

Monica Bellucci: το λατρεύουν και όλες οι Ιταλίδες!

Οι Ιταλίδες χρησιμοποιούν ελαιόλαδο για να δυναμώνουν τις βλεφαρίδες τους. Επίσης, υποστηρίζουν πως αν αφήσεις ένα φύλλο βασιλικού επάνω στα δόντια σου κατά τη διάρκεια της νύχτας λειτουργεί ως λευκαντικό. Η Monica Bellucci ακολουθεί το πρώτο beauty tip τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα.

Chiaki Kuriyama: το μυστικό της πρωταγωνίστριας του Kill Bill αλλά και κάθε Γιαπωνέζας

Είναι από τους λαούς που πιστεύουν ότι η ομορφιά πηγάζει από μέσα μας ή καλύτερα από το… πιάτο μας! Φύκια, ρύζι αλλά και ρίζες σόγιας έχουν γίνει πλέον καθημερινότητά τους και αν κρίνουμε από το αποτέλεσμα, δικαίως…

Keira Knightley: μυστικά από την Βρετανία

Το τσάι είναι η αγαπημένη τους συνήθεια, την οποία μάλιστα… απολαμβάνουν στο έπακρο! Οι βρετανίδες όταν φτιάχνουν τσάι δεν πετούν ποτέ τα φακελάκια. Τα κρατούν στο ψυγείο και όταν νιώσουν πως τα μάτια τους είναι ερεθισμένα, τοποθετούν τα σακουλάκια στα βλέφαρά τους για μερικά λεπτά. Αντίγραψε αυτό το tip και θα καταλάβεις γιατί!

Της Χριστίνας Σκαρμούτσου

Read More

And More