Οι νέες κουζίνες Zanussi σας δίνουν περισσότερο ελεύθερο χρόνο… εύκολα!

Η Zanussi παρουσιάζει μία νέα σειρά ελεύθερων συσκευών κουζίνας που μας βοηθούν να μαγειρεύουμε γρηγορότερα, περισσότερο και να μην μας απασχολεί το καθάρισμα του φούρνου.

H Zanussi επιθυμεί να απλοποιήσει την καθημερινή ζωή και η νέα σειρά κουζινών έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει έξυπνες λύσεις για γρήγορο, αποτελεσματικό και εύκολο μαγείρεμα.

Η νέα σειρά έρχεται με μεγαλύτερη χωρητικότητα για να μαγειρεύουμε περισσότερο κάθε φορά, νέα λειτουργία ψησίματος Easy Pizza, και το σύστημα Set & Go για να είναι έτοιμο το φαγητό όταν επιθυμείτε εσείς. Όλες οι έξυπνες λειτουργίες ελέγχονται εύκολα από τους επανασχεδιασμένους πίνακες ελέγχου.

Μαγειρεύοντας για οικογένεια και φίλους; Εύκολο!
Πλέον το να μαγειρεύετε για περισσότερο κόσμο είναι απλό, χάρη στο σύστημα Space+ που σας επιτρέπει να μαγειρεύετε μεγαλύτερη ποσότητα τη φορά, καθώς ο φούρνος είναι 20% μεγαλύτερος από τις υπάρχουσες διαστάσεις με χωρητικότητα έως 74 λίτρα.

Το σύστημα Set & Go επίσης σας επιτρέπει να απολαμβάνετε τις στιγμές με την οικογένεια και τους φίλους σας, ενώ ετοιμάζεται το φαγητό. Εσείς απλά ρυθμίζετε το χρονόμετρο και απλά ο φούρνος σας ενημερώνει με ειδικό ήχο και σβήνει όταν το φαγητό είναι έτοιμο!

Λειτουργία Easy Pizza
Πεντανόστιμη πίτσα! Απλά επιλέξτε τη λειτουργία Easy Pizza, για να πετύχετε ζουμερή γέμιση και τραγανή βάση.

Εμπνευσμένες από την πολυβραβευμένη σειρά Quadro®
Οι νέες συσκευές έχουν ένα μοντέρνο, κομψό, ιταλικό σχεδιασμό με κατακόρυφη ευθυγράμμιση και καθαρές γραμμές, εμπνευσμένες από την σειρά Quadro® που κέρδισε βραβεία προϊόντικού σχεδιασμού iF και Reddot το 2012.
Στοιχεία που χαρακτηρίζουν τη σειρά είναι οι πορτοκαλί οθόνες, οι λαβές με το ιδιαίτερο σχέδιο και το κομψό μοτίβο στις γυάλινες οθόνες.

Read More

And More