OMG! Επώνυμη του hollywood επέλεξε να ντυθεί Miley Cyrus στο φετινό Halloween… Ποια είναι;

Είναι αλήθεια πως η εμφάνισή της στα φετινά βραβεία EMA, συζητήθηκε περισσότερο από όλες. Δεν είναι ψέμμα πως πολλοί την αποκάλεσαν σέξι, φαινόμενο, the next big thing!! Από την άλλη όμως υπήρξαν κα δεκάδες (μην πω χιλιάδες) άκρως σατυρικά σχόλια για την πολυσυζητημένη παρουσία της Miley Cyrus επί σκηνής, με τα αρκουδάκια της και τα κοτσιδάκια-κερατάκια της, αλλά και την αχαλίνωτη γλώσσα που δεν έλεγε να επιστρέψει στη θέση της.

Πρώτη φορά όμως βλέπουμε πως η εν λόγω εμφάνιση εμπνέει κάποια και για την “καρναβαλίστικη” στολή της στο φετινό halloween… Ποια όμως είναι η κυρία που διάλεξε αυτή τη στολή για ένα από τα halloween party?

Είναι φυσικά η Paris Hilton… ντύθηκε Miley, φόρεσε τα “κοτσιδάκια” σήμα κατατεθέν και πήγε στο φημισμένο Halloween πάρτι του Playboy στο Beverly Hills. Τώρα αυτό τι μπορεί να σημαίνει; Συνήθως οι στολές αυτής της γιορτής είναι ανατριχιαστικές, τρομακτικές και… τερατώδεις! Λες να ήταν αυτή η άποψη της εκκεντρικής Paris για την Cyrus; Όπως και να έχει το πράγμα η ζάμπλουτη τηλεπερσόνα, έκανε καλή δουλειά και αποτύπωσε εκπληκτικά κάθε λεπτομέρεια της… στολής!! Δες και μόνη σου…

//

Read More

And More