Μαρία: “Είμαι σε δίλημμα: ποιον να διαλέξω;”

Γεια σας!

Είμαι σε δίλημμα: ποιον να διαλέξω;

Είμαι με κάποιον εδώ και τρία χρόνια ο οποίος κάνει τα πάντα. Ό,τι θέλω το έχω σε μισή ώρα max -ό,τι και να είναι αυτό.

Δεν τον αγαπάω. Είμαι κολλημένη με τον πρώην μου εδώ και τέσσερα χρόνια ο οποίος δεν ξέρω τι αισθάνεται για μένα.

Τα έχουμε βρει και τα έχουμε χαλάσει πεντακόσιες φορές και συνεχίζει το θέμα. Μου λέει έτσι είναι οι μεγάλες αγάπες, αλλά κοιτάει μόνο την πάρτη του.

Βοήθεια pleaseeeeee!!!

Μαρία

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Συνήθως όταν προκύπτουν τέτοια διλήμματα, η λύση είναι κάποιος άλλος τρίτος. Γιατί δηλαδή να πρέπει να διαλέξεις κάποιον από αυτούς τους 2? Αφού με τον ένα δεν είσαι ερωτευμένη και από τον άλλο δεν βρίσκεις ανταπόκριση γιατί δε μένεις μόνη σου μέχρι να βρεις κάποιον που να σε γεμίζει πλήρως? Με τον πρώην έχεις κολλήσει γιατί σε “παίζει” και με τον νυν δεν έχεις κολλήσει γιατί σε έχει να τον θεωρείς δεδομένο? Τι δεν καταλαβαίνεις?

  2. ΕΓΩ ΘΑ ΔΙΑΛΕΓΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΩΡΑ.ΕΣΥ ΔΙΑΛΕΞΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΘΑ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΛΑ,ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΥΓΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ.ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΤΡΑΒΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΟΔΗΓΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ.

  3. sou aksizei pragmatika o prwin su! xwris deuteri skepsi girise se auton gia na glitwsei apo sena o nin su. Etsi ta katastrefete ta kala paidia k meta oi ipoloipes apoktume kaki fimi k trwme ta sk@t@ pu eseis dimiourgisate.

  4. ax, akribws to idio! eimai me ena paidi edw kai ena xrono kai mou kanei ta panta. emena bebaia h3ere pws eixa kollhma me ton prwhn mou apo thn prwth stigmh kai isws gia auto na prospa8hse toso. to 8ema einai, an stamathsei na sou kanei ta panta, 8a sunexiseis na ton 8eleis? egw eimai akoma mazi tou, alla prosfata katalaba pws to pio pi8ano na evriska allon, an oles oi paroxes pou exw twra stamatousan. pros elafruntiko mas, kapoioi anohtoi, kapoia antrakia pou emeis epitrepoume na mas dialuoun mas odhgoun se tetoies lan8asmenes epiloges. meine makria apo ton prwhn sou kai prospa8hse na zhseis kala me ton nun, mallon oxi gia panta, alla gia oso diasthma eiste mazi. filika!

  5. ποσων χρονων εισαι;;
    13;;
    ελεος

  6. ΚΟΙΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΧΩΡΙΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΩΡΙΝΟ…ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΕΙΣ,ΔΙΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΙΚΟΥ…!!!ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΝ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΑΥΤΗ Η ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΗ ΣΟΥ ΛΕΙΠΕΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΣΟΥ ΘΕΣ!!!!ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΑΝΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΤΟ ΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΘΕΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ!!!

  7. ʼμα σου αυξήσει το χρόνο αναμονής απο 30′ σε 60′ και στη συνέχεια επ’ άπειρον, θα σου πώ εγώ μετά με ποιόν θα κολλήσεις και πώς είναι οι μεγάλες αγάπες…
    Όσο για το ποιόν να διαλέξεις, δεν έχεις επιλογή! Ο πρώην έχει και άλλες δεν έχει χρόνο.

  8. Μαρακι αυτο που νοιωθεις για τον πρωην ειναι παθος….οταν καποιος ομως δεν μας συμπεριφερεται οπως θα θελαμε το παθος σβηνει…Πιστευω οτι εχετε δοκιμαστει, οτι η σχεση σας ειναι τελειωμενη κ η πολυ εξυπνη απαντηση που σου δινει ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΓΑΠΕΣ ειναι για να σ εχει παντα οποτε το θελησει? για να νοιωθεις μπερδεμενη? ισως και να ζηλευει την τωρινη σου σχεση? Πολλα παιζονται!!! Εσυ ομως κολλας σε 2-3 κουβεντες που σου λεει κ οχι στις πραξεις που κανει για σενα ο νυν????? (εγω προσωπικα θελω πραξεις κ οχι λογια) Ξερω οτι στην τελικη θα ξαναγυρισεις οταν ομως το καταλαβεις θα πεις ΜΑ ΤΙ ΧΑΖΗ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ!!! ελπιζω μονο να μη σου παρει πολυ χρονο γιατι θα ερθει η στιγμη που τον πρωην δεν θα θελεις να τον δεις μπροστα σου! Το καλο ειναι οτι βλεπεις τις διαφορες γι αυτο βαλε ενα Χ στον πρωην μια που κοιταει μονο την παρτυ του και δωσε μια ευκαιρια στον νυν αφου για εκεινον τα παντα εισαι ΕΣΥ!!!!

  9. Πιστεύω ότι, εφόσον μετά από 4 χρόνια δεν κατάφερες να ξεπεράσεις τον πρώην σου, σημαίνει ότι αυτό που νιώθεις για εκείνον είναι αληθινό. Ο νυν σου κάνει τα πάντα για σένα, επενδύει στη σχέση σας, αλλά αν αυτό δεν σημαίνει κάτι για σένα, τότε γιατί να μείνεις; Καλύτερα προσπάθησε να επενδύσεις στη σχέση σου με τον πρώην σου, μην τα χαλάτε με την πρώτη διαφωνία. Αν πιστεύεις ότι αυτό που είχατε ήταν αληθινό, κυνήγησέ το όσο μπορείς.

  10. Κανεναν! Πρωτον γιατι π πρωην κοιταει οπως λες την παρτυ του και αν αξιζε η σχεση δεν θα ησασταν χωρια! θα προσπαθουσε κι εκεινος να αλλαξει! και δευτερον οχι τον νυν αφου δεν τον αγαπας και απορω πως και εισαι ακομα μαζι του!

  11. Αν έχεις αυτοσεβασμό και αξιοπρέπεια να μη διαλέξεις κανέναν. Τον νυν γιατί δεν τον αγαπάς και είναι κρίμα αυτός να σκίζεται για σένα και τον πρώην γιατί σε δουλεύει και σε κρατάει καβάτζα. Να καθίσεις όσο χρειαστεί μόνη σου μέχρι να (τα) βρεις (με) τον εαυτό σου.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More