Μ. Ιωαννίδου στο TLIFE: Αυτήν τη φορά θα παντρευτώ με νυφικό!

Για την περιπέτεια υγείας που περνάει τους δυο τελευταίους μήνες, τη στήριξη των ανθρώπων του κοντινού της περιβάλλοντος και το ενδεχόμενο να παντρευτεί τον σύντροφό της Δημήτρη μίλησε στο TLIFE η Μαρία Ιωαννίδου.

Δυο μήνες μετά την εξομολόγηση για την ασθένεια που την κατέβαλε, η Μαρία Ιωαννίδου με μεγάλη ψυχραιμία και δύναμη ψυχής κάνει χημειοθεραπείες και προσπαθεί να αντιμετωπίσει τις παρενέργειες τους. Η ίδια πληροφορήθηκε πριν από λίγο καιρό πως έχει δυο μεγάλους όγκους στο στήθος, οι οποίοι έπρεπε να αφαιρεθούν. Σήμερα συνεχίζει τις χημειοθεραπείες, οι οποίες θα κρατήσουν μέχρι τον Οκτώβριο με Νοέμβριο.

“Δεν είμαι καρκινοπαθής. Με τον καρκίνο ποτέ δεν ξέρεις. Πρέπει να περάσουν λίγα χρόνια. Αυτήν τη στιγμή κάνω χημειοθεραπείες”, αναφέρει η Μαρία Ιωαννίδου και αποκαλύπτει πως πριν από μια βδομάδα μπήκε στο νοσοκομείο γιατί είχε μια κρίση. “Παλεύω ένα θεριό και έχω όλη τη διάθεση να το πολεμήσω. Συνεχίζω δυνατά, αν και οι επιπτώσεις με έχουν καταβάλει λίγο”, εξομολογείται.

Στο πλευρό της είναι πάντα ο αγαπημένος της Δημήτρης και οι τέσσερις κολλητές της. Ακόμη, ένα από τα άτομα που την έχουν βοηθήσει πολύ και “πάσχουν” όπως αναφέρει η ίδια για ‘κείνη είναι η Ναταλία Γερμανού. Ωστόσο, η κα Ιωαννίδου με κάποια πικρία εξομολογείται πως οι επώνυμοι φίλοι της έχουν απομακρυνθεί από κοντά της. “Μερικοί φοβούνται, έχουν προκατάληψη. Νομίζουν πως ο καρκίνος κολλάει. Κάποιοι νομίζουν πως αν το πουν θα τους συμβεί!”, λέει η ίδια.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο του γάμου της με τον 48χρονο πολιτικό μηχανικό Δημήτρη Κρητικό, η ίδια αποκαλύπτει πως θέλει να κάνει το χατίρι του συντρόφου της με τον οποίο και συζεί τον τελευταίο καιρό. “Εγώ έχω αρκετές ενστάσεις για το γάμο. Πρώτον με ενδιαφέρει να γίνω καλά και δεν θέλω αυτήν τη στιγμή να σκέφτομαι άλλα πράγματα. Δεύτερον, παρόλο που έχουν περάσει 11 χρόνια εγώ είμαι Γερμανού και δεν θέλω να αφήσω αυτό το όνομα που σημαίνει τόσα πολλά για’ μένα. Τρίτον, ναι το σκέφτομαι, έστω και με πολιτικό γάμο”, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Για τον σύντροφό της λέει πως είναι μαζί 6,5 χρόνια και ότι εκείνος έχει δώσει άριστες εξετάσεις.”Ο Δημήτρης είναι ένας πολύ συναισθηματικός και διαφορετικός άνθρωπος. Είναι μια αγκαλιά για ‘μένα”, αναφέρει χαρακτηριστικά, αλλά αυτήν τη στιγμή δεν είναι ακόμη σίγουρη αν θα παντρετούν. Ωστόσο, αν όλα πάνε καλά η ίδια σκέφτεται να κάνει αυτό το γάμο και μάλιστα θέλει για πρώτη φορά να φορέσει κανονικό νυφικό. “Στους δυο προηγούμενους γάμους μου είχα φορέσει ένα mini νυφικό και ένα ταγιέρ. Λέτε τώρα να κάνω κανονική πρόβα νυφικού;”, αναφέρει με μια δόση χιούμορ.

Η ίδια πάντως δηλώνει πως παρά το πρόβλημα υγείας της έχει ξεκινήσει να φτιάχνει πρόγραμμα, να έχει όραμα και να συζητά για μια μελλοντική επαγγελματική συνεργασία.


Η Μαρία Ιωαννίδου μαζί με τον αγαπημένο της Δημήτρη!

Read More

And More