Ashton Kutcher: Πήρε το κορίτσι του στη… δουλειά!

Με το κορίτσι του στη δουλειά φαίνεται πως πήγε ο Ashton Kutcher, μη μπορώντας να την αποχωριστεί ούτε λεπτό! Αλλά μια φαν του πρόδωσε την παρουσία της Mila Kunis στο πλατό!

Ο Ashton Kutcher είναι πολύ ερωτευμένος και θέλει να έχει συνέχεια κοντά του τη νέα του αγαπημένη Mila Kunis. Πώς αλλιώς να εξηγηθεί το ότι την πήρε μαζί του στο πλατό όπου γυρίζεται το σήριαλ που πρωταγωνιστεί, Two and a half men;

Το κακό είναι ότι αν ήθελε να κρυφτεί δεν τα κατάφερε καθόλου καλά! Μια φαν του έβγαλε αναμνηστικές φωτογραφίες τόσο με τον ίδιο όσο και με την Kunis και τις ανάρτησε στο Twitter. Η νεαρή που αποκαλεί τον εαυτό της Stalker Sarah (ελληνιστί η Σάρα που παρακολουθεί) λέγεται ότι είναι κόρη παπαράτσο και έχει τραβήξει φωτογραφίες και με άλλους διάσημους αστέρες του Χόλιγουντ.

/
Ο Ashton κι εγώ! Ήταν τόσο διασκεδαστικό όταν πρωτοείδα τον Ashton που γύριζε μια σκηνή. Περπάτησε αθόρυβα στα παρασκήνια, με είδε, με χαιρέτησε και πήγε σιγά σιγά προς το μέρος που καθόταν η Mila γράφει κάτω από αυτήν την φωτογραφία η νεαρή θαυμάστρια!

/

“Η Mila κι εγώ! Χάρηκα τόσο πολύ όταν έμαθα ότι είναι ζευγάρι με τον Ashton. Είναι τόσο ωραίοι μαζί. Ελπίζω να την ξαναδώ πολλές φορές στο πλατό φέτος!” twitάρησε η νεαρή Σάρα κάτω από τη φωτογραφία που τράβηξε με την Mila Kunis.

Αυτή η δημόσια εμφάνιση του Kutcher και της Kunis έρχεται λίγο διάστημα μετά το ρομαντικό τους ταξίδι στο Μπαλί, ενισχύοντας τις φήμες για έναν μεγάλο έρωτα!

Read More

And More