Αλεξάνδρα: “Μαθαίνω ότι τα ξαναβρήκε με την κοπέλα του, αλλά βγαίναμε και μαζί συγχρόνως”.

Γεια σας!
Με λένε Αλεξάνδρα και είμαι 16 χρόνων. Τέλη Σεπτεμβρίου γνώρισα έναν φίλο της κολλητής μου και από εκείνη τη στιγμή κόλλησα μαζί του, αλλά νόμιζα πως εκείνος δεν θα γύριζε να με κοιτάξει. Μετά από τρεις μέρες του έστειλα αίτημα φιλίας στο facebook και μόλις το δέχτηκε μου έστειλε μήνυμα. Από εκείνη τη στιγμή ξεκινήσαμε να μιλάμε συνέχεια.

Βγαίναμε μερικές φορές με τους φίλους μας όλοι μαζί. Είχε δείξει με κάποιον τρόπο το ενδιαφέρον του, αλλά ποτέ δεν μου το είπε, δεν ανοίχτηκε παραπάνω. Εξάλλου δεν ήταν τέτοιος τύπος. Δεν έλεγε πως αισθάνεται, κάτι που με έκανε πού και πού να αμφιβάλω για το πόσο με θέλει και ααααν.

Το θέμα είναι ότι αυτός έχει σχέση με μια κοπέλα δύο χρόνια και από όσο είχα μάθει πού και πού χώριζε και πήγαινε με άλλες. Την εποχή που τον γνώρισα ήταν χωρισμένος λοιπόν κι έτσι έγινε κάτι μεταξύ μας. Εγώ δεν ήξερα τίποτα για όλα αυτά και κόλλησα μαζί του.

Τέλος πάντων, μαθαίνω ότι τα ξαναβρήκε με την κοπέλα του αλλά βγαίναμε και μαζί συγχρόνως. Του είχα πει ότι έπρεπε να αποφασίσει ποια θέλει και μου είχε πει ότι θα τη χώριζε. Εγώ δεν ήθελα να τον πιέζω και μετά από λίγο καιρό τον παράτησα για λίγο (για να δω τι θα κάνει) μέχρι που την έπεσε σε μια πολύ καλή μου φίλη.

Εμένα με είχε πειράξει, αλλά δεν το έδειξα (αυτός συγχρόνως τα είχε με την κοπέλα του). Όλο αυτό με τη φίλη μου δεν κράτησε πολύ -μια εβδομάδα, μιάμιση το πολύ. Δεν τον είχα ξεχάσει καθόλου. Δεν μιλούσαμε για ενάμιση μήνα μέχρι που του έστειλα μήνυμα να δω πως είναι…

Εε, αρχίσαμε να μιλάμε πάλι από τέλη Οκτωβρίου μέχρι τον Ιανουάριο που σταματήσαμε τελείως. Σε όλο αυτό το διάστημα βγαίναμε ενώ είχε την άλλη. Εγώ πάλι δεν τον πίεζα απλώς με ενοχλούσε και έκανα υπομονή γιατί τον ήθελα (κι ακόμα τον θέλω λίγοοο).

Όλα ήταν μια χαρά αλλά ένα βράδυ πήρα την απόφαση να το σταματήσω όλο αυτό και του έστειλα μήνημα να τον δω για δέκα λεπτά να μιλήσουμε. Του εξήγησα πως δεν μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι και πως κουράστηκα να περιμένω και να είμαι η δεύτερη επιλογή και μου είπε πως το καταλαβαίνει και πως έχω δίκιο αλλά να μην σταματήσουμε να μιλάμε τουλάχιστον και πως θα τη χώριζε.

Μου ζήτησε να βγούμε την επόμενη μέρα να μιλήσουμε. Βγήκαμε αλλά δεν είπαμε κουβέντα για αυτό το θέμα -ούτε εγώ, ούτε αυτός. Μου είχε πει πως δεν θέλει να σταματήσουμε ποτέ και τουλάχιστον να μείνουμε φίλοι ό,τι και να γίνει γιατί δεν ήθελε να με χάσει.

Συνεχίσαμε να μιλάμε αλλά σε μια φάση μαλώσαμε και σταματήσαμε να στέλνουμε ο ένας στον αλλον. Τον είχα δει με την κοπέλα του και δεν ασχολήθηκα ξανά. Μετά από καιρό είχε γράψει μια κατάσταση που με αφορούσε κάτα κάποιον τρόπο γιατί μιλούσε για τρίτα πρόσωπα. Και μια μέρα είδα πως με είχε σβήσει από φίλη του.

Εκείνος είχε μάθει πως αυτό που είπε με είχε ενοχλήσει και μια μέρα που τον πέτυχα και ήμουν μόνη ήρθε και μου εξήγησε πως δεν ήταν για μένα αλλά δεν μπόρεσα να του μιλήσω εγώ γιατί μας διέκοψαν.

Η κοπέλα του ξέρει για μας, ξέρει για μένα, τι είχε γίνει μεταξύ μας, αλλά κάθεται ακόμα μαζί του, ενώ εκείνος καθώς τα είχαν πήγαινε και με άλλες (όσο γίνονταν όλο αυτό μεταξύ μας δεν είχε πάει με καμία άλλη εκτός από μένα).

Το θέμα είναι ότι αυτός ακόμα ασχολείται μαζί μου, αλλά δεν ξέρω το λόγο που με έσβησε ενώ με ήθελε. Εγώ ακόμα τον θέλω, ακόμα και μετά από τόσο καιρό και δεν ξέρω τι να κάνω. Σκέφτηκα να του ξαναστείλω αίτημα, αλλά να είμαστε μόνο φίλοι γιατί δεν θέλω να τελειώσουμε, κι ας μου έχει κάνει τόσα.

Αλεξάνδρα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Αχ τί μου θύμισες μικρή μου… Κάποτε τα τραβούσα κι εγώ αυτά… Αλλά μεγαλώνοντας έρχεται μαζί με την πείρα και τη γνώση και η εξάντληση.
    Δεν έχεις και πολλά να περιμένεις απο το συγκεκριμένο αγοράκι, κάνε οτι νιώθεις αλλά πρόσεχε τον εαυτό σου.

  2. Και οοολα αυτα ενω εισαι ακομη 16?

  3. JESUS!!!kopelia 3ekolla eleos.gia onoma tou 8eou k tis panagias!einai toso diskolo na katalaveis oti to paizei pasas k eseis eiste to xaremi tou?kala ti kopela tou de 8a ti sxoliaso pou exei ginei taros kai ka8ete alla sovara esi nomizeis pos k na einai mazi sou k na isei tin alli 8a se afisei etsi?kai esi taros 8a gineis!aide 3ekolla k psa3ou kapou allou!ethelotifleis kopelia opote oti patheis na mi klais meta!3egrapse ton kai proa iparxoun k allou portokalies pou kanoune portokalia(k kamia fora kai kalitera!)

  4. Λοιπόν, θα προσπαθήσω να στα πω όσο πιο ευγενικά μπορώ. Καταρχήν, το γεγονός ότι ο τύπος την έχει δει πασάς και σας εκμεταλλεύεται ασύστολα (κι εσένα και τις άλλες και την κοπέλα με τα μεγάλα κέρατα) δεν το αντιλαμβάνεσαι; Βέβαια φταίτε κι εσείς που του το κάνετε εύκολο, θέτοντας σε τόση διαθεσιμότητα τον εαυτό σας. Μα είναι δυνατόν να τρέφεις ελπίδες, επειδή όταν κεράτωνε την κοπέλα του μαζί σου δεν είχε ταυτόχρονα κι άλλες; Αλλιώς αυτό δε θα έπρεπε καν να το αναφέρεις διότι δε λέει κάτι, απιστία στην κοπέλα του ήταν κι εσύ το κορόιδο της υπόθεσης. Σε διέγραψε από το ΦΒ γιατί του τα “έπρηξες” ή γιατί του τα “πρήζει” η γκόμενά του. Η επίσημη εννοώ την οποία δε βλέπω να χωρίζει σύντομα. Ή γιατί του τα “πρήζετε” κι οι δύο μαζί και θέλει την ησυχία του να μαλακ…εται ελεύθερα, χωρίς παρεμβολές. Και το αν η δικιά του κάθεται μαζί του ενώ ξέρει για τις απιστίες του θα πρέπει να απασχολεί την ίδια κι όχι εσένα. Κανονικά εσύ θα έπρεπε να αδιαφορήσεις από την αρχή κι όχι να πας να μπλεχτείς σε ερωτικά τρίγωνα, τετράγωνα και πολύγωνα. Από αυτό το άτομο και γενικά από τέτοιου είδους άτομα και ιστορίες δε βγαίνει ποτέ κάτι καλό. Τον εαυτό σου να μάθεις να τον σέβεσαι και να τον αγαπάς και να μην επιτρέπεις να γίνεσαι το που..άκι του κάθε κάφρου.

  5. alexadra einai apla ta pragmata … einai m@lakas opws polloi alloi eki eksw… g afto to logo ksekolla kai proa th zwh sou kai gleda ta xronia sou… mn asxolise me tetoious adres gt den einai adres… kai sto telos na ksereis esu bgeneis xamenh… OXI afto!!! filia!!!

  6. στα 16!μπορεις αν κανεις πραγματα που στα 25 θα γελας με ολα αυτα..ολες εχουμε περασει απο αναλογες φασεις ζωης..θα σου πω μονο δυο πραγματα και να τα εχεις στο μυαλο σου γενικα και για αργοτερα. Πραγματικη φιλια δεν υπαρχει μεταξυ ανδρα και γυναικας καποια στιγμη ο ενας ακομη και αν δεν το πει θα νιωσει κατι αλλο,ποσο μαλλον σε δυο ατομα που εχει πεχτει κατι ερωτικο.Δευτερον να εχεις σαν αρχη να μην εισαι δευτερη επιλογη για καποιον αλλα η πρωτη τουλαχιστον στην σκεψη του!ειδαλλως καλυτερα να μην εισαι καθολου!σε αυτη την ηλικια όλοι δοκιμαζουμε τα ορια μας. Το παιδι λογικα ειναι συνομιληκο και τι καλυτερο για εκεινον να πειραματιζεται και να αναζητα και αλλες αγκαλιες γιανα ανεβουν οι μετοχες του. Φυσικα και δεν θα χωρισει την καβατζα για αυτο προσεχε μην γινεις εσυ η καβατζα. Ειναι μια ιστορια που επαναλαμβανεται σε ολες τις γενειες με τα ιδια αποτελεσματα συνηθως το κολλημα των κοριτσιων για πολλα χρονια με καποιον που αργοτερα θα σκεφτεσαι και θα γελας!καλη τυχη μικρη μου..

  7. Το οτι η κοπελια μπλεχτηκε αναμεσα σε ενα “ζευγαρι”δεν λεει τιποτα σε κανεναν;Μα ποσο πισω εχω μεινει τελικα..Ο,τι ζευγαρι κι αν ειναι αυτο,αυριο θα ειναι ενας γαμος,αν απο τωρα την βρισκει με το να ειναι δευτερη.Μετα αναρωτιωμαστε γιατι εξαπλωθηκαν τοσο τα σεξουαλικως μεταδιδομενα νοσηματα!!Κι εσυ βρε κοριτσι μου,την βρισκεις ετσι,αληθεια;μικρο κοριτσακι,εντυπωση μου κανει.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More