Αποκλειστικό : Ανοίγει νέο κεφάλαιο στην ζωή της Ρούλας!

Απ ΄ότι όλα δείχνουν, έφτασε η στιγμή για να πέσουν οι τίτλοι του τέλους στην πολύχρονη συνεργασία του Alpha και της Ρούλας Κορομηλά. Μία είδηση, η οποία έρχεται δυστυχώς για να επιβεβαιώσει πλήρως το ρεπορτάζ που σας είχα γράψει πριν από τρεις ημέρες και μέσα από το οποίο σας αποκάλυπτα το ψυχροπολεμικό κλίμα που επικρατούσε τον τελευταίο καιρό στην Κάντζα, ανάμεσα στην γνωστή παρουσιάστρια και τα διοικητικά στελέχη του καναλιού.

Ετσι, απ ΄ότι είμαι σε θέση να γνωρίζω, αυτό το κλίμα, είχε σαν αποτέλεσμα να προκαλέσει και την ρήξη στις σχέσεις της Ρούλας με τον Alpha. Αποτέλεσμα; Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, ο πρόεδρος Δημήτρης Κοντομηνάς, αποφάσισε να μην προχωρήσει στην ανανέωση του συμβολαίου της εθνικής μας παρουσιάστριας.

Μάλιστα, στη προσπάθεια που κάναμε για να επικοινωνήσουμε μαζί της, οι στενοί της συνεργάτες φρόντισαν να μην μας επιβεβαιώσουν τα όσα τους ειπαμε, αλλά και να μην τα διαψεύσουν κιόλας, αφήνοντάς μας να βγάλουμε τα δικά μας συμπεράσματα.

Σύμφωνα δε με το αποκλειστικό ρεπορτάζ που έφτασε στα χέρια μου, οι εξελίξεις αν και είναι σαφέστατα δυσάρεστες, δεν έχουν ρήξει καθόλου ψυχολογικά την Ρούλα, η οποία πρώτον έχει μάθει στην μακρόχρονη πορεία της στα Μέσα να είναι πολεμίστρια, δεύτερον τα έχει δει πλέον όλα στην τηλεόραση, οπότε δεν μπορεί να την εκπλήξει και τρίτον αυτή την εποχή έχει κάτι στην ζωή της το οποίο την γεμίζει πλήρως και την κάνει τρισευτυχισμένη και σας μιλάω φυσικά για τα παραμύθια της!

Η Ρούλα αυτές τις ημέρες ασχολείται εντατικά με την επίσημη παρουσίαση των δύο παιδικών της παραμυθιών, – από την οποία σας παρουσιάζω για πρώτη φορά την επίσημη πρόσκληση που θα κυκλοφορήσει – , ενώ οι ίδιες πάντα πολύ καλά πληροφορημένες πηγές έσπευσαν να μας “μαρτυρήσουν” πως η Ρούλα έχει στα σκαριά και τρίτο παραμυθι, συντροφιά με το οποίο ταξιδεύει καθημερινά σε κόσμους μαγικούς, αθώους, ρομαντικούς, οι οποίοι έχουν καταφέρει να της προσφέρουν το πολύτιμο δώρο της γαλήνης.

Πάντως, όπως και να ΄χει, η Ρούλα διαθέτει την μεγαλύτερη τηλεοπτική προίκα σε ότι έχει να κάνει με την ψυχαγωγική τηλεόραση στην Ελλάδα και σαφέστατα η προσφορά της σε ένα κανάλι που θα ήθελε να αντιμετωπίσει σοβαρά το θέμα “ψυχαγωγία”, θα ήταν κάτι παραπάνω από πολύτιμη.

Το να έχεις την Ρούλα και να κάθεται με σταυρωμένα χέρια, ενώ θα μπορούσε να κάνει το… θαύμα της, δεν έχει κανένα απολύτως νόημα!

Read More

And More