Fergie: Πώς έχασε 9 κιλά;

Λίγες ώρες πριν την εκρηκτική της εμφάνιση on stage στην Αθήνα, βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε τα μυστικά της σέξι ancorwoman των Black Eyed Peas, Fergie.

Το Hollywood παχαίνει

Όσο glamorous και να φαίνεται ένα πέρασμα από τα studio του Hollywood έχει και ιδιαίτερα υψηλές απαιτήσεις. Σε άλλους ζητούν να χάσουν κιλά και σε άλλους πάλι να πάρουν κάποια για τις ανάγκες του ρόλου.

Η Fergie αλλά και η Penelope Cruz χρειάστηκε για τις ανάγκες της ταινίας Nine να πάρουν 9 κιλά. “Με την Penelope έπρεπε να φάμε κυριολεκτικά τα πάντα. Παραγγέλναμε ο,τιδήποτε τηγανιτό, γεμάτο λίπος και με έξτρα αλάτι” αναφέρει η ίδια η Fergie σε συνέντευξή της.

Το εντυπωσιακό είναι ότι όταν η Fergie πάτησε το κόκκινο χαλί στα τελευταία Grammy Awards στις αρχές του χρόνου, ήταν πιο αδυνατισμένη και λαμπερή από ποτέ.

Με την βοήθεια του γυμναστή και διατροφολόγου Carrie Wiatt προσάρμοσε ένα ειδικό πρόγραμμα διατροφής στις δικές της ανάγκες, αποφεύγοντας τις γνωστές fad δίαιτες. Περιορίζοντας τους υδατάνθρακες κατά την διάρκεια του βραδινού και προσθέτοντας στη διατροφή της τρία γρήγορα σνακ μέσα στην ημέρα η Fergie κατάφερε να χάσει γρήγορα και αποτελεσματικά τα περιττά κιλά. Τρώγοντας ενδιάμεσα σνακ κατάφερε να μειώσει την ποσότητα στα κυρίως γεύματα της ημέρας.


Το μενού της Fergie

Μια τυπική ημέρα της δημοφιλούς τραγουδίστριας περιελάμβανε τα παρακάτω φαγητά

Πρωινό Ομελέτα με ασπράδια και σάλτσα ντομάτας
Ενδιάμεσο σνακ Βιολογικό γιαούρτι με φρούτα
Μεσημεριανό Διάφορα λαχανικά

1/4 Αβοκάντο

Στήθος κοτόπουλο

Γκρέιπφρουτ

Απογευματινό σνακ Σούπα λαχανικών ή Καρότα με χούμους
Βραδινό Σολωμό με κους κους ολικής άλεσης και ψητά λαχανικά
Don-A-Matrix: Η γυμναστική της Fergie

Αν θέλουμε να μιλήσουμε με θερμίδες, η Fergie ακολούθησε ένα ημερήσιο πρόγραμμα 1,600 θερμίδων, επιλέγοντας μια ποικιλία φαγητών που την βοήθησαν να ακολουθεί παράλληλα και εντατική άσκηση. “Επιλέγει τροφές πλούσιες σε πρωτεΐνες, όπως κοτόπουλο, κουκουνάρι πλούσιο σε Ωμέγα 3, γκρέιπφρουτ και αβοκάντο.” αναφέρει ο προσωπικός της διατροφολόγος.

Ο γυμναστής της Don Brook αναφέρει πως κατάφερε να συσφίξει τους γλουτούς της με έντονο βάδισμα σε κεκλιμένο διάδρομο ή σε κάποιο λόφο, συνοδευόμενο από απλές ασκήσεις.
To σύστημα γυμναστικής του Don Brook έχει αναδειχθεί στη must fitness επιλογή σε ολόκληρο το Ηollywood, πράγμα που τον βοήθησε να αναλάβει ως προσωπικός γυμναστής τους πρωταγωνιστές της ταινίας Trnasformer II. Δες παρακάτω ένα μικρό δείγμα της άσκησης Don-A-Matrix που χρησιμοποιεί ο διάσημος γυμναστής και η οποία βοήθησε την όμορφη τραγουδίστρια να αποκτήσει τέλειους σέξι γλουτούς.

And More