Live Chat με τον Wolverine! Ρώτα τον Hugh Jackman οτιδήποτε θέλεις να μάθεις

Αν είσαι fan του υπερήρωα της Marvel με τις κοφτερέρς λεπίδες ή απλά θαυμάζεις τον ηθοποιό Hugh Jackman, σήμερα είναι η τυχερή σου μέρα! Έχεις την ευκαιρία να κάνεις live chat με τον πρωταγωνιστή της ταινίας “The Wolverine” αλλά και τον σκηνοθέτη της, James Mangold.

Οι δυο τους θα μιλήσουν απόψε στις 22:00 ζωντανά από το σετ της ταινίας στην Αυστραλία όπου πραγματοποιούνται τα γυρίσματα!

Δες την ανακοίνωση του chat δια στόματος Jackman και Mangold:

Η εταιρεία διανομής Odeon ανακοίνωσε για όποιον ενδιαφέρεται, από όλο τον κόσμο, να πάρει μέρος στο live chat να παρακολουθήσει τη συζήτηση μέσω των ακόλουθων site:

Official Site: www.TheWolverineMovie.com
YouTube: www.youtube.com/thewolverinemovie
www.youtube.com/xmenmovies
Facebook: www.facebook.com/TheWolverineMovie
www.facebook.com/xmenmovies
www.facebook.com/Marvel
www.facebook.com/HughJackman

Η ταινία σε σκηνοθεσία του 49χρονου Mangold, δημιουργού του “Walk the Line”, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες των ΗΠΑ στις 26 Ιουλίου του 2013. Ο Wolverine, ήρωας των XMEN, ταξιδεύει στην ταινία στην Ιαπωνία για να εκπαιδευτεί από έναν πολεμιστή σαμουράι.

Αν έχεις λοιπόν ερωτήσεις ή απορίες γύρω από την ταινία στείλε στις επίσημες σελίδες του facebook ή του twitter και οι ερωτήσεις θα απαντηθούν από τους συντελεστές! Να θυμάσαι ότι είναι υποχρεωτικό να γράψεις #TheWolverineMovie ή #TheWolverineLive όταν τις στείλεις!

Read More

And More