ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Ποιοι εξοστρακίζονται απο το πάνελ της Λαμπίρη !

…Καζάνι που βράζει θυμίσει αυτή την εποχή το “Super Star” ! Καζάνι που βράζει, αφού γίνονται απίστευτα “μαγειρέματα” ενόψει νέας σεζόν ! Μαγειρέματα ,προκειμένου να βρεθεί η …συνταγή εκείνη που θα δώσει και πάλι απο Σεπτέμβρη στην καθημερινή εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη ,την φόρα που της χρειάζεται, προκειμένου να εκτοξευθεί την νέα τηλεοπτική σεζόν ξανά στην κορυφή του πίνακα τηλεθέασης.

Μετά την φετινή αναμφισβήτητα δύσκολη τηλεοπτική χρονιά για το “Super Star” το οποίο δοκιμάστηκε σκληρά στο γκραν-πρι του πίνακα τηλεθέασης ,όπως ήταν αναμενόμενο οι άνθρωποι του Star έχουν βάλει κάτω την εκπομπή και την αναμορφώνουν και την ανασχεδιάζουν, προκειμένου να βρουν και πάλι τον δρόμο που θα την οδηγήσει στην επιτυχία.

Στο πλαίσιο ,λοιπόν, αυτό εννοείται πως θα υπάρξουν και αλλαγές στο πάνελ της Χριστίνας ,αφού κρίθηκε απαραίτητο το …φρεσκάρισμά του. Ετσι, απ ΄ότι όλα δείχνουν η Νανά Καραγιάννη και η Δήμητρα Ρουμπέση θα αποχωρήσουν, ενώ στο πόστο τους κανονικά θα παραμείνουν ο Θοδωρής Ρακιντζής και η Μαρία Ενεζλη.

Ετσι, κόσμος και ντουνιάς βρίσκεται σε συζητήσεις με το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς ,προκειμένου να βρεθεί στο πάνελ της Χριστίνας. Ανάμεσα σε αυτά τα πρόσωπα που συζητούν την ένταξή τους στην εκπομπή, είναι όπως έχει γραφτεί ,ήδη, και η Κλεοπάτρα Πατλάκη.

Οσο αφορά στο περιεχόμενο της εκπομπής ; Θα έχει και πάλι life-style και gossip χαρακτήρα ,ενώ θα υπάρχουν και οι πιο…κοινωνικές πινελιές μέσα στην εκπομπή.

Περισσότερες λεπτομέρειες προσεχώς…

Read More

And More