Η εξομολόγηση της γυναίκας που εγκατέλειψε τα πάντα για τον βαρυποινίτη Αλκέτ Ριζάι στην Τατιάνα!

Καλεσμένη στην σημερινή εκπομπή της Τατιάνας ήταν η Ασπασία Μητροπία που έχει γίνει γνωστή στο πανελλήνιο ως η “Σούλα του Ριζάι”. Η σύντροφος του βαρυποινίτη, μετά από τρία χρόνια φυλακής, απολαμβάνει πια την ελευθερία της και την αγκαλιά των παιδιών

Την 37χρονη σήμερα Σούλα την γνωρίσαμε όταν θυσίασε την οικογενειακή της γαλήνη, την ήσυχη ζωή της και το πολύτιμο αγαθό της ελευθερίας στον βωμό του έρωτά της για τον Αλβανό κακοποιό.

Καταδικάστηκε πρωτόδικα σε δέκα χρόνια φυλάκισης με τις κατηγορίες της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, απαγωγής, κατάληψης αεροσκάφους, υπόθαλψης εγκληματία, ενώ την είχαν ταυτίσει και με την περιβόητη “Αλεξάνδροβα”, η οποία είχε ενεργό συμμετοχή στην απόδραση με ελικόπτερο από τον Κορυδαλλό του Αλκέτ Ριζάι και του Βασίλη Παλαιοκώστα τον Φεβρουάριο του 2009. Μετά από τρία χρόνια εγκλεισμού η Σούλα είναι ελεύθερη!

Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών της Θήβας έκανε δεκτούς τους λόγους υγείας που επικαλέστηκε στην αίτηση αποφυλάκισής της τόσο για την ίδια όσο και για ένα από τα παιδιά της. Στο πλευρό της είχε σε όλη αυτή την περιπέτεια και τον συνήγορός της Σάκη Κεχαγιόγλου, που από την πρώτη κιόλας στιγμή που ανέλαβε την υπόθεσή της πίστεψε στην αθωότητά της.

Η ίδια εξομολογείται στο Μίλα τα συναισθήματά της μετά την αποφυλάκισή της αλλά και τον έρωτά της για τον Αλκέτ!

Read More

And More